Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbieram Skorupiaki

Nie potraficie robić dobrych podszywów...

Polecane posty

Gość Zbieram Skorupiaki

...ani dobrych prowokacji.. tzn prowo może czasem się jakieś trafi dobre, ale podszywy to żaal

Gość lawendowaaa_94
żal to z ciebie jest. doradź mi czy mój chłopak powinien jeździć tym tirem odraz czy powinnam zostać tirówką ;(

Gość Zbieram Skorupiaki [nl]
Sorry że nie odpisałam od razu ale nie wiem co jest grane bo nie mogę się normalnie zalogować. Jak chcesz to ja mogę sprawdzić czy twój chłopak jest gejem czy nie.Tylko podaj mi proszę kiedy i na jakiej trasie mogę go spotkać. W pracy się przecież nie rozdwoję a stoję zwykle na zakopiance.:classic_cool:

Gość gość
Czkawka ty roztrzepańcu :D komicznie spaliłaś prowo, drugie próbujesz robić i jeszcze bana mi na ip dajesz :D zaczynam cię lubić roztrzepańcu :classic_cool:

Gość gość
hahaha co znaczy to nl w nawiasie??? to chyba wie tylko sam autor podszywu:))

Gość Prof SŁODKI jak Miód
oznacza tyle co no login. W wolnym tłumaczeniu na polski "nie zalogowany". Skrót ten stosowano już wcześniej na podobnych tego typu forach anglojęzycznych a z czasem został on również "przeszczepiony"tutaj.

Wbrew, często wyrażanym przez pewnych internetowych językoznawców, opiniom skrót ten nie oznacza NO-LIFE choć nie jeden no-life doskonale zna jego znaczenie.:classic_cool:

Kilka słów wyjaśnienia,zanim przychrzanią się do mojej wykładni jacyś kolejni pseudoznawcy. Nie logowany to właściwie no loged. No login zaś to tyle co bez loginu. Dlatego podkreśliłem w mej wcześniejszej wypowiedzi iż stanowi to tzw wolne tłumaczenie.

wyjadam ser z makowca🖐️

Gość gość
a ja pieczarki z rosolu