Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj synek dziwnie sie zachowuje ma 2 i pol roku

Polecane posty

Gość gość

od pol roku zalatwia sie na nocnik jak chce kupke to mowi .... od kilku dni jak wola kupke jak juz zrobil w majtki... zaczol sie bac recznikow, parasola i butelek dodam ze od miesiaca przychodzi do synka opiekunka wydaje sie bardzo mila ale jak przychodzi to synek nagle sie robi smutny i cichy jak go wola to tak pomalutku do niej idzie i jak zrobi jakis gwaltownirjszy ruch to mruzy oczka.. zadnych siniakow nie ma czy zainstalowac kamere w domu ??

Gość gość
A nie lepiej do żłobka oddać dziecko?

Gość gość
Kamera i to szybko. Moze go bije, szturcha, straszy..wszystko na to wskazuje. I koniecznie porozmawiaj z synkiem.

Gość gość
Nie sądzę, że to jest legalne instalowanie kamerki bez uprzedzenia opiekunki...

Gość gość
a bicie dzieci jest legalne? w d***e bym to miala, dziecko jest najważniejsze jak nie robi nic zlego to nie ma powodu do obaw Autorko a nie możesz porozmawiać z synkiem? takie dzieci mówią czesto między wierszami

Gość gość
pewnie,ze nie jest legalne. Ale ja mam w d czy to legalne. Moje dziecko jest dla mnie najwazniejsze a po tym co tu autorka napisala bez wahania zwinstalowalabym kanerke.

Gość gość
kamerka obowiazkowo i sprobuj pogadac z malym i to jak najszybciej

Gość gość
Dla mnie sprawa jest oczywista. Jakby moje dziecko w ten sposób zmieniło zachowanie po przejściu pod opiekę opiekunki to na następny dzień była by kamera. W ogóle współczuję, tym, które muszą oddawać małe dziecko opiekunce czy do żłobka. Wiem, że czsem nie ma wyjścia ale współczuję.

Gość gość
Coś nie tak jest z opiekunka. Albo kamera, albo ja zmień. Masz ją z agencji czy z ogłoszenia? My mamy z agencji i sprawdza się świetnie.

Gość no to moze
włącz gdzie tel i nagraj co się dzieje w domu jak was nie ma .

Gość gość
Ja bym też zainstalowała kamerke...na dzień lub dwa ona nie musi o tym wiedzieć a Ty będziesz wiedziała na czym stoisz, ponieważ teraz jest dla dziecka ważny moment w rozwoju,nie pozwoliłabym na to aby ktoś sie znęcał nad moim dzieckiem,jeżeli się okaże że niania się zneca nad dzieckiem bez skrupułów bedziesz mogła ją zwolnić - nie musisz nawet pokazywać jej nagrań no chyba ze będzie jakaś roszczeniowa - to wtedy Ty ją mozesz sądem postraszyć. Ona na tym gorzej wyjdzie. Nie każ się dziecku męczyć - tym bardziej że daje Ci już jakieś sygnały.

Gość gość
prowo