Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla doświadczonych mam , troszkę twarda kupka od kleiku czy od samego mleka?

Polecane posty

Gość gość

Karmię piersią, syn ma 7 miesiecy i od 2 tyg podaje na sniadanie mleko modyfikowane z kleikiem plus 2 łyżeczki jabłuszka do tego i ostatnio sa bolące troszke kupki , lekko twarde, kolor jest ładny żółty ,a popołudniu zawsze około 100 g owocu, czy faktycznie 2 łyżeczki kleiku na 60 ml mleka to za gęsto? nie podaję na moim bo nie dam rady tyle wycisnąć.

Gość gość
musi sie przyzwyczajic do nowosci, dla mnie 7 miesiac to troche pozno na rozszerzanie diety, chocby o ten kleik, ale to ty jestes matka, daj mu pare lyzeczek suszonych sliwek gerbera, zrobi ladna kupke i pojdzie gladko....

Gość gość
Tak pozno bo syn tolerowal pierś i co miałam wpychać?zaczynalismy od 6 ale po łyżeczce dopiero od 2 tgodni cieszy sie na widok jedzenia ale dziwi mnie że ta ilosc jablka nie pomaga.

Gość gość
Mój synek po wprowadzeniu nowych produktów ma straszne zaparcia, nie ma żadnego leku na nie? Synek ma 6 miesięcy

Gość gość
więcej wody do picia, szczególnie w takie upały, a nie będzie problemu z twardymi kupkami

Gość Bunia unia
Witam, ja swojemu synkowi podaje dicopeg junior. Ma wtedy ma miękki stolec i nie boi się załatwić. Jest łatwy w użyciu i możesz go już podać dziecku od 6 miesiąca życia.

Gość gość
Bodajze lactulosum mozna podawac maluchom ale dopytaj w aptece.

Gość gość
wychowałam 3 dzieci i mogę ci powiedzieć , ze twarda kupa jest z kleiku- ja nawet w czasie biegunki wlasnie kleik podawalam, bo bardzo zapycha. Daj mu normalna kaszke smakowa.

Gość gość
Fuuuj...