Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po całości

OJCIEC DZIECKA CHCE SIĘ GO ZRZEC DLA SWOJEJ NOWEJ DZIEWCZYNY!

Polecane posty

Gość zalamana po całości
nie wiem , jak mam się zabrać za to wszystko...to na prawdę cięzka sytuacja..

Gość zalamana po całości
up up :( !

Gość gość
Tak jest to mozliwe. Pewnie laska jest atrakcyjna lub tak mu sie wydaje. Trafic na normalnego faceta to rzadkosc.

Gość gość
Załóż sprawę o alimenty. To, że on się wypiął na dziecko nie znaczy, że nie ma wobec niego zobowiązań. Trudno, nie wybrałaś odpowiedniego mężczyzny na ojca swojego dziecka to teraz będziesz ponosić tego konsekwencje. Chyba należy się Tobie roczny urlop macierzyński to jakoś przeżyjesz, pewnie Twoja rodzina Ci pomoże. A później do pracy i jakoś musisz dawać sobie radę. I na siłę nie szukaj dziecku tatusia bo udowodniłaś, że wybierać to Ty za bardzo nie umiesz, trzy razy się zastanów zanim znów będziesz chciała się z kimś związać. Życzę dużo zdrowia Synkowi i Tobie.

Gość gość
wiem co czujesz kochana.. mnie zostawil w 5 miesiacu dla swojej bylej. Nagle przestal sie cieszyc, odwidzialo mu sie. A ona? wiedziala, ze jestem w ciazy co jej w ogole nie przeszkodzilo. Nie mam szacunku dla takich kobiet TFU!! to nawet nie kobiety.. a on o dziecku i ciazy z dnia na dzien tak po prostu zapomnial. Faceci sa nieodpowiedzialni w dzisiejszych czasach bo pewnie mamusie ich wyreczaja we wszystkim i poklepuja po ramieniu cokolwiek nie zrobi. Gdyby mok syn zostawil kobiete, ktora jest z nim w ciazy to sama bym go zmusila do placenia na dziecko bo samo sie na swiat nie pchalo a pieniedzy potrzebuje. Kazdy powinien ponosic odpowiedzialnosc za dziecko ale niestety tak nie jest. To kobieta zostaje z dzieckiem na cale zycie i musi dawac sobie rade nie moze powiedziec dziecku NIE MAM. Kobiety w dzisiejszych czasach sa bardziej odpowiedzialne od tych zasranych pseudo facetow.

Gość gość
a i tak zwala wine na kobiete bo przeciez facet nie wie skad sie biora dzieci i byl nieswiadomy tego. Dlaczego kobieta ma myslec o zabezpieczeniu? prezerwatywa na fiuta panowie jak nie chcecie dziecka i tyle. Bo pozniej zwiewacie jak tchorze w poplochu bo trzeba wziac za cos odpowiedzialnosc. Eh szkoda gadac.

Gość zalamana po całości
Ja chyba nie zniose psychicznie postępowania tego człowieka ;(! Ktoś już musiał go przekonać! Może mamusia , mysli ze bedzie bawila sie moim dzieckiem jak podrosnie ? A teraz co? Wszyscy mają go gdzieś! Powiedział że nie wyrzeknie się praw! Jestem załamana. Boje się ,że kiedyś będzie chciał zabierać dziecko! I wydaje mi się , że tylko o to chodzi! Bo na prawdę ma go tak gdzieś , że nie da się tego opisać. żałuje , że mam dziecko z taki cżłowiekiem. Ale byłam głupia! Ale skąd mogłam wiedzieć ,że tak się to wszystko potoczy! Całe życie będą się za mną ciągnęły problemy, bo będe musiała prosic go o podpisy a on będzię dumny bo ja będę dzwoniła i pisała a on nie bedzie odbierał , ani odpisywał. Czy ograniczenie praw jest równoznaczne z tym ,że nie będę musiała mu dawać dziecka kiedy mu się "zachce" go wziąć? On jest nieodpowiedzialny , dziecko go nie zna ... nie chce żebby moje dziecko miało cokolwiek wspólnego z tym cżłowiekiem! PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Gość zalamana po całości
Dlaczego polskie prawo jest takie popieprzone że "tatuś" choć wcale nie można go tak nazwać nie interesuje się dzieckiem rok, lub dwa a potem sobie przypomni , żeby się od czasu do czasu pobawić dzieckiem idzie do sądu , składa wniosek o widywania z dzieckiem i może go brać? Ja się pytam z jakiej racji???

Gość m-a
hej,jestem w podobnej sytuacji.nie wierz w jego slowa ze bedzie chcial zabrac dziecko skoro teraz sie nim nie interesuje.to zwykle robienie Tobie na zlosc!mozesz go pozbawic praw rodzicielskich i wtedy tylko Ty decydujesz o wszystkich decyzjach dotyczacych dziecka(szpital,szkola,dokumenty itp).chcesz pogadac to napisz na mojego maila martitax84@o2.pl