Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia2

Bella jesteś może ?

Polecane posty

Którego z nich wybierzesz? mniejszego, który wejdzie w ciebie i subtelnie bedzie piescil i wprawiał w wibracje twoja c*pke, czy nieco wiekszego - takiego ktory wypelni cie cala tak zebys nie chciala konczyc?

Już jestem tylko w majteczkach . Bardzo mokra i gorąca . ZAPRAAASZAAAM

Emilio nie zostawiaj mnie w takim stanie jeszcze... rozgrzej nasza wyobraźnie

Bella piescisz się troszkę ? Chciałabym złożyć ci język do środka . Czuć twój smak , spijac twoje soki miłosne

pieszcze sie kochana.... dotykam sie moim przyjacielem i chyba zaraz nie wytrzymam i wloze go do srodka.... chcesz też?

Emilio, koło 16 ma ktoś do mnie przyjsc... jestem cała mokra, powiedz mi co mam z soba zrobic...?

O tak baaardzo . Chce żeby wypełnił mnie całą i całuj mój guziczek . Taaak

Nie wiem kochana może zdążymy dokończyć . A potem weźmiesz prysznic . Troszkę cię to uspokoi i ten ktoś nie zorietuje się co się z tobą działo .

kochana zaczynam Cie dotykać tym moim olbrzymem, ty nie wytrzymujesz i siadasz najpierw koło mnie, potem na mnie obejmujac mnie nogami, zaczynami rytmicznie sie ruszac, a nasza ciała oba przylegaja do naszego wibrujacego stworzenia.... Przekierowuje go w strone twojej myszki, poczatkowo nie chce go przyjac bo jest naprawde duzy i szerokie, ale po chwili sama go przejmujesz, wślizguje sie do środka a ty zaczynasz go ujeżdżac na moich kolankach....

szpeczesz mi do uszka jak jest ci cudownie, ale nie jestes w stanie go dlugo miec w sobie bo przeszywa cie ogromny orgazm, ktory rozkłada cie calkowicie...

Czuje jak tkwi i wibruje we mnie czuje również twoje dłonie które pieszcza moje rozgrzane ciało . Ach jak mi wspaniale . Moje biodra coraz bardziej faluja a soki spływają na twoje nogi ooo.. Rób ta jeeszsze

Emilki, wszystko co Ci pisałam, tak zrobiłam z sobą...mmmm mam dreszcze do teraz! Uwielbiam te orgazmy z nim, ohhh żałuj ze cie tu nie ma teraz, bo mam ochote na wiecej............

Dojdź Emilko... dojdź a potem napisz co sie z Toba działo...opiszz mi wszystko ze szczegółami tak jak ja tobie, jak tylko bede mogła wejsc to dokoncze wszystko....!!!!

Żałuję i to bardzo . Ja również bym chciała więcej . Mój fotel jest tak mokry jakbym się posiusiala

Emilio, cudownie sie z Toba rozmawia! ale muuusze. nie męcz się wiecej zrób sobie powtórkę z niedzieli - zostaw mi potem wiadomosc jak bylo moja ty slicznotko :)