Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ojejuuu

Brat narzeczonego się stacza, jak pomóc?

Polecane posty

Gość ojejuuu

Witam, z góry proszę tylko o poważne odp. Mam 28 lat, mąż 30. Oboje po studiach, fajnie nam się żyje. Mieszkamy w dużym mieście, ja w małej miejscowości mam rodziców, on 20-letniego brata i mamę, fajną, pracującą, elegancką babeczkę. Problemem jest jego brat. Ma 20 lat, nie ma matury nawet, nadużywa alkoholu, ma jakąś głupią 17letnią dziewuszkę na którą wydaje pieniądze, nie dokłada się do jedzenia, itd... Ma bdb pracę jako kierowca, jeździ z dokumentami, dorabia, miesięcznie ma ok 2,5 tys, więc szasta pieniędzmi... Nam jest jeszcze za coś winny 6 tys, miał oddać już rok temu i nadal nic. Jego picie, to nie jest zwykłe picie. Wszyscy mu trują, wie że źle robi a i tak nie przestaje. Jego mama jest bardzo na poziomie, zajmuje wyższe stanowisko a on po popijawie potrafi zesikać się do łóżka. Nie wiem jak bracia mogą być tak różni! On już sam pije, robi głupoty, nikt nie może sobie z nim poradzić... Ma po ojcu mieszkanko małe, zaproponowałam jego mamie, żeby go tam wyrzuciła, bo musi zostać sam, żeby docenić co miał... Tylko czy nie staczy się do końca...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować