Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitalija

Jak przestać żreć słodycze?

Polecane posty

Gość vitalija

Jakie macie sposoby na opanowanie głodu słodyczowego?

Gość kaśka :-)
ja ze słodyczami walczę, ale bez skutków i tak do nich wracam już po jednym dniu przerwy

Gość gość
uzależnienie jak każde. Jak narkomania, alkoholizm, nikotynizm, tak samo obżarstwo Przestać kupować po prostu. KIlka dni się przemeczysz, przejdziesz detox i nie bedziesz żreć :)

potrafiłam nie jeść cukru (ani nic co go zawiera) przez kilka tygodni a i tak zawsze do tego wracam :/

Gość Olcia Dubicka
Jeśli do tej pory objadałaś się słodyczami to normalne że jak przestaniesz jeść to organizm będzie się domagał i będziesz miała taki głód słodyczowy, to jak przy rzucaniu palenia papierosów. Możesz kupić sobie chrom z apteki i on zneutralizuje ten głód albo zainwestować w inne tabletki. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) I też głód na słodycze znikną :)

Gość Assa ella
to prawda wystarczy zmusic sie na siłe i niejeść przeztydzień, potem ochota mija. Ja jestem akurat na diecie przeciw kandydozie i nie mogę ani grama cukru zjesc.. chciałam przejsc taką kurację zeby oczyscic organizm... a po za tym nauczyć się nie jeść słoyczy bo przez nie miałam brzydką cere.. no i tyłam. Polecam fajną stronę z przepisami które odchudzają, oczyszczają organizm inie chce sie po tygodniu jedzenia takich rzeczy słodyczy. SERIO:) http://dietacandida.pl/

Gość gość
najlepszą metodą żeby nie żreć jest nie żreć.

Gość gość
ja albo pije wodę, duuuuużo wody, albo piję jakas fajna herbatkę typu figura forever i wrzucam do środka 2 pastylki słodziku. To zaspokaja zazwyczaj moja ochote na słodycze

Gość gość
1. wytrzymać tydzień lub dwa 2. nie miec w domu, jak kto chętny niech nosi sobie w teczce/plecaku, nie kupować, nie mieć w domu równiez cukru, ani nic, z czego mozna zrobić coś na szybko 3. ewentualnie w nagrodę za dobre sprawowanie ustalić sobie jeden moment w tygodniu, kiedy możesz zjeść jakiś deser, ale w ograniczonej ilości i tylko raz

Gość mrowiskowbucie
no figura forever może spokojnie zastąpić słodycze, ja tez ja pije, szczegolnie w momenctach słabości :D A tak to poprostu nie kupuje słodyczy, a chec na słodycze jest mniejsza niz moje niechcenie się wyjść do sklepu :D