Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomssonn

jak obchodzicie rocznice ze swoimi partnerami?

Polecane posty

Gość tomssonn

Jak to u Was wygląda? Nam się szykuje niedługo rocznica i nie mam za bardzo pomysłu, a wiem że moja dziewczyna czegoś ode mnie oczekuje w ten dzień. tylko czego? :D nie wiem czy gdzieś ją zabrać? czy może kupić jakiś fajny prezent?

Gość tomssonn
Noo ja też bym wolał żeby to kobieta pytała haha i przygotowała coś dla mnie :P Ale obawiam się że jak się nie wykażę to będzie foch :P

Gość gość
znasz ją najlepiej więc zastanów się czy bardziej się ucieszy z jakiegoś prezentu czy raczej z wyjścia gdzieś. możesz też połączyć jedno z drugim, to już od Ciebie zależy

my w ogóle nie obchodzimy rocznic,nie wiem czemu,ale ze strony mojego faceta nie ma tematu...żadnego kwiatka,nawet nic nie powiedział nigdy... ja mu dałam kiedyś kartkę z ładnym wyznaniem,a on nic.

Gość tomssonn
Bo my faceci chyba aż tak bardzo nie przywiązujemy wagi do takich rocznic. Tzn no fajnie że tam jakaś taka data jest i niech sobie będzie hehe. Ja bym mógł w ogóle tego nie obchodzić, ale jeśli wiem, że to sprawia radość mojej kobiecie to ok czemu nie, rozumiem że dla niej ma to większe znaczenie - i ok. Ja się nią cieszę na co dzień a nie tylko "od święta" :P Może faktycznie zabiorę ją na jakąś kolację, a co do prezentu to kupię jakiś upominek, drobiazg.

Gość panidobraradarada
Zaproś ją do jakieś egozytycznej knajpy, może coś tajskiego lub indyjskiego, nie musi być super drogo, ale zeby wystrój był klimatyczny i nie wyglądał zbyt tanio, nie jakiś tam bar, tylko restauracja o ciekawym wystroju i klimacie, musi być intrygująco ;) i niech to będzie niespodizanka gdzie idziecie, jakiś upominek też nie zaszkodzi ;)

Gość panidobraradarada
Zaskocz ją czymś, możesz kupić jej jakąś seksowną beliznę, ale najlepiej sprawdź na metce stanika jaki rozmiar miseczki nosi, jeśli ci się uda to podbierz jej stanik i z nim idź do sklepu i poradź się ekspedientki, choć ta droga opcaj może byc niewykonalna jeśli nie mieszkacie razem. W ciemno nie kupuj jej bielizy, bo nie ma nic gorszego, niż za mały czy za duży stanik, który dostanie od ciebie :/

Gość ojezusiedrogiełomatko
Boże co to za róża w statuetce?? I co ona ma z tym zrobic, postawić nad kiblem czy powieśić na łożkiem żeby spadło jej na głowę jak będzie spała??? Kup coś tylko dla niej, nie jakieś garnki czy zestaw koloriwych sciereczek do kuchni czy odplamiacz ;) ale cos praktycznego, jak bieliznę, perfumy, wodę toaletową, jakieś fajne kosmetyki lub dodatki fajną chustkę, torebkę, a może i szpilki, jesli nosi, sam będziesz wiedział. ALE BŁAGAM NIE JAKIŚ BADZIEW JAK RÓŻA W STATUETCE, JAK TO WIDZĘ TO ZBIERA MI SIĘ JEDYNIE NA ŚMIECH LOL i to mówi kobieta, żeby nie było. NIE KUPUJ TEGO GÓWNA :)))

Gość eklerkaMała
mi się wydaje że każda kobieta jest inna po prostu. i też pewnie zależy to od wieku. ja widziałam u mojej koleżanki taką statuetkę, bo też właśnie dostała od chłopaka. miała ją postawioną na jakiejś takiej podstawce, że przez to była podświetlona - no nie powiem, nawet fajnie to wyglądało. i wiem np że jej się podobał ten prezent. bo chłopak jakiś wiersz tam umieścił który sam wymyślił (hahaha, swoją drogą śmieszny :P) więc miało to tym bardziej takie fajne znaczenie. dlatego wydaje mi się, że każdy lubi po prostu coś innego.