Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jasne że brnąć ożenisz się ze

Polecane posty

Gość gość

mną? oj prosze prosze proszeee

jeden z ciekawszych tematow dzisiaj, uwazam ile masz lat ? czy jestes sklonna wyslac mi swoje nagie zdjecie ? najlepiej z przodu, z tylu, tak zebym mogl doznac twoich walorow ? (zakladam, ze jestes dziewczyną, ale jezeli jestes facetem to tez) mail w stopce nie wykluczone, ze postanowie sie z tobą ozenic

trudno bedzie z tym weselem za dlugo zwlekalem z odpowiedzia szanse swoją zaprzepascilem szkoda na pewno byla aniolem o pieknym ciele i i umysle co sie potrafi bosko rznąć nn moglaby jeszcze mnie do oltarza zawlec gdyby chciala, ale ona jest zbyt niewinna, aby rznąć sie na probe

Gość małpa jedna
W drodze wyjątku mogę zaśpiewać na tym ślubie.

(nie)normalna jasne, nie psujmy tego co jest między nami nie nadaję się ani na sponsoring, ani na żonę. nie umiem gotować x obawiam sie, ze jezeli nie zaczniemy tego pielegmowac co miedzy nami jest, to niestety to wygasnie proponuje w zwiazku z tym spotkanie moze byc przy swiecach, jezeli chcesz ja zadbam o wszystko, ty zabierzesz siebie w twoim slicznie opalonym ciele, skąpo okrytym bialymi figamii i staniczkiem z miseczkami o rozmiarze C, ty wyznaczysz date ja miejsce i menu kolor limuzyny i kierowcy -Ty scenariusz przebiegu naszego uroczego spotkania -ja sniadanie do lóżka - ja plus jakas torebka odjazdowa przy pozegnaniu

chyba sie domyslasz nie moge zostawic cie bez szans robie wszystko abys dobrze wypadla w moich oczach wiedząc ze moje rozczarowanie, bedzie twoim dramatem a przeciez cie kocham wiec chyba sie domyslasz