Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra_

Dobra "niania"?

Polecane posty

Gość Aleksandra_

Hej Dziewczyny, polecacie jakieś dobre nianie? macie jakieś sprawdzone? jakiej firmy itd. Pozdrawiam!

Gość Lillooo
Chodzi ci o elektroniczną? Miałam z Ikei (Patrull). Zdała egzamin, ale miała tylko 2 kanały, czyli często wyłapywała sygnały z innych urządzeń, np. rozmowy TIR-owców i kierowców przez CB radio (.."mobilki jak ścieżka na XY?" .."trzepią na 60-tym" ..."miśki na hulajnogach" + dużo niecenzurowanych słów) :D na wakacjach w ośrodku wczasowym wyłapywaliśmy też nianie z sąsiednich domków (czyli różne płaczące dzieci ..i prywatne rozmowy). Uroki budżetowych niań. ;)

Gość Aleksandra_
Hahahahahahahhaa dobre, ale dokońca się nie sprawdza bo nie wiesz czy twoje dziecko płacze czy sąsiadów ;D

Gość Lillooo
Sprawdza, bo to co się dzieje u ciebie jest najgłośniejsze (blisko), a tamte rozmowy i odgłosy są tak jakby w tle (dalej). :) Zwróć uwagę, że drogie firmowe nianie mają bardzo dużo kanałów - to właśnie po to, żeby nie odbierały fal innych urządzeń i dzięki temu zapewniały prywatność użytkownikom. ...Jednak polecam uważać na to co się mówi kiedy nianie są włączone. ;)

Gość Lillooo
To samo wychwytujesz przez dziecięce CB radio (takie krótkofalówki do zabawy). :)

Gość Aleksandra_
Takiej lepszej firmy kosztują nawet 600zł... To za drogo. Ale też chce mieć coś lepszego bo we wrześniu idziemy na ślub brata, mała będzie spała na górze w hotelu, a ja sie bede denerwować na dole czy słodko spi.. ;) bedzie miec nie cale 2 miesiace..

Gość Lillooo
Na weselu to i tak nic nie usłyszysz przez ten odbiornik. Jedynie po światełku poznasz. W takim razie kieruj się przy zakupie nie ilością kanałów. Im więcej kanałów cenie którą możecie maks. przeznaczyć, tym lepiej.

Gość Lillooo
W takim razie kieruj się przy zakupie ilością kanałów. - Tak miało być. Nie wiem skąd mi się to "nie" wzięło. :)

Gość Aleksandra_
Dziękuję bardzo! Właśnie najlepiej spytać kogoś kto posiada taką rzecz, teraz już wiem czym się kierować przy zakupie;)

ja jeszcze polecam nianie Baby Control Classic(C06516), jak dla mnie najlepsza, najglosniejsza, najwiekszy zasieg, nigdy sie nei zawiodlam:) a kilka ich mialam:)