Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliszewska k

on ma dziecko?jest sens?

Polecane posty

Gość maliszewska k

poznalam mezczyzn, spotykamy sie ok 2 miesiecy jest wspaniale, seks jest najlepszy jaki mialam w zyciu, swietnie nam sie rozmawia,spelnia moje wszystkie pragnienia, alee no wlasnie ma corke 7 letnia z poprzedniego zwiazku jest starszy ode mnie o 10 lat, spotykamy sie tylko u mnie, myslicie ,ze jest sens sie angazowac?dodam, ze jest on inteligentnym i obytym czlowiekiem, a ja koncze drugi rok studiow

Gość maliszewska k
ale co do corki, uwazacie, ze to dobry poczatek relacji czy skazanyna niepowodzenie?

Gość Piaski czasu
nie wiadomo inni powiedzą że co Ci szkodzi ale jak się zaangażujesz a wam nie wyjdzie to stracisz kilka lat młodości 2 opcja :D to że może wam się uda 3 sprawa to czy te dziecko zakceptuje Ciebie i Ty je ?

Gość Piaski czasu
ale co do corki, uwazacie, ze to dobry poczatek relacji czy skazanyna niepowodzenie? Ale relacji twojej z jego córką nie opisałaś więc jak mamy się do tego odnieść ? :)

Gość maliszewska k
jeszce jej nie poznalam, on siedzi glownie u mnie czasem pare dni, jest elokwentny, wygadany, czasem sie przy nim czuje jak idotka, moze to wina wieku, ale on celowo wprowadza taki podzial rol;/

Gość ONA BRUNETKA CZADOWA
czasem sie przy nim czuje jak idotka Teraz to już wiem dlaczego na Ciebie leci ...słodka idiotka :P (żart )

Gość 425234502502345
Jakby facet się zastanawiał czy wziąć kobiete z dzieckiem to by go od razu baby zezwały od najgorszych że egoista że nie potrafi się poświęcić że rcuhacz itp itd

Gość autorko jesteś jeszcze
?

Gość dwutlenek wegla
czy mozesz troszke wiecej napisac ? - bo to ze swietnie sie rozmawia a przy tym takiz seks to nam nic nie wrozy ! dlaczego sie spotykacie tylko u ciebie ? - czy u niego jest zona- kochanka ? - to ze on jest inteligentny to nie watpie ale czy on pracuje i dzie mamusia ?

Gość Czysty Tlen
dwutlenek wegla Siema bracie 🖐️ :D

Gość dwutlenek wegla
mialo byc - i gdzie jest mamusia ?

Gość dwutlenek wegla
sie ma tlen - ek

Gość dwutlenek wegla
sie ma tlenek !

Gość maliszewska k
on nie utrzymuje kontaktu z matka dziecka i nie ma tez z nia slubu,a spotykamy sie u mnie bo mieszkam sama on w innym miescie, czesto mowi o tym ile zarabia co ile kosztuje, boje sie ze robi to zeby zrobic na mnie wrazenie;/ bo moze widzi we mnie pustaka(taak wiem zaraz to skomentujecie)mi sie on naprawde podoba, milo spedzam z nim czas ale wiadomo, ze prawda o jego zyciu moze byc inna niz mi przedstawia, a ja naiwna wszystko lykamn

Gość I GDZIE SIĘ SZLAJAŁAŚ CO ? :D
maliszewska k no tłumacz się tłumacz

Gość gość
hej ja mam identyczna sytuacje moj narzeczony starszy o 10lat , tez ma corke i tez ma 7 lat jestesmy razem juz 2lata jest naprawde dobrze od samego poczatku bylo , wiadomo jak w kazdym zwiazku sa czasami klotnie i nie jest wszystko w rozowych kolorach ale ani dziecko ani wiek nie jest przeszkoda , mala zaakceptowala mnie od samego poczatku a ja ja rowniez czasami mnie denerwuje ale to tylko dziecko niczemu nie jest winne , z byla zona On ma sporadyczny kontakt . myslismy o wlasnej rodzinie dziecku zaplanowalismy nawet slub w 2015 :) a tobie zycze powodzenia dowiedz sie jak najwiecej o tym czlowwieku bo moze rzeczywiscie cie wykorzystuje a moze naprawde bardzo Kocha :)

Gość maliszewska k
on ma co prawda juz 60 lat, ale przyrodzenia i temperamentu mogłby mu pozazdrościc niejeden student :) No i ma pieniądze, a nie żyje za pieniążki mamusi i tatusia. ja także nie musiałabym pracowac gdyby on się ze mną ożenił :)

Gość gość
a nie to moj jest o 30lat mlodszy od twojego ma 30, a ja 21 wiec to chyba inna sytuacja :) hmmmm no to stary dziadek mozna powiedziec :) to chyba troche przesadzilas , albo to prowo .. bye bye

Gość maliszewska k
wyzej do pofdszyw..pisalam ze jestem studentka on starszy 10 lat

Gość wiśnióweczka
żeby tworzyć związek trzeba dużo więcej zgodności, niż tylko łóżko... dziecko na pewno nie wyklucza, że będzie to udany związek, ale to duża odpowiedzialność i obowiązek od początku. Rozumiem, że on sam wychowuje córkę? Mieszka tylko z nią? A czy on wogóle mówi o przyszłości, bo może nie zależy mu na trwałym związku tylko na młodszej kochance?

Gość Diana  IIIIIIIIIIIII
nie pchałabym się w taki związek. Jak dziecko ma 7 lat to trudno zaakceptować konkubinę

Gość 675444
a to dziecko mieszka z nim ,czy u matki w wiekszosci czasu???

Gość gość
w życiu bym na to nie poszła, pamiętaj, że będziesz ZAWSZE na drugim miejscu

Gość dziś na pomarańczowo
nie, nie i jeszcze raz nie. jesteś za młoda, za dużo masz do stracenia (najlepsze lata życia, kiedy masz jeszcze spory wybór potencjalnego partnera). jeśli facet jest w porządku, tzn. normalny, interesuje się dzieckiem, to zawsze będziesz na drugim miejscu, zawsze. ok, można tak żyć, ale do tego potrzeba dojrzałości i cierpliwości. jeśli z kolei nie interesuje się córką specjalnie, to źle rokuje. następna rzecz - nigdy, przenigdy nie czuj się gorsza ani głupsza od faceta, czy kogokolwiek starszego. oni zawsze będą "do przodu", to wynika z doświadczenia. znaj swoją wartość, prawa młodości i ciesz się tym. ostatnia kwestia - dlaczego ciągle spotykacie się u Ciebie i czemu seks tak szybko? drugi rok studiów, to ile masz lat? 21, 22? taka młoda i taka łatwa? niedobrze. facet może zwyczajnie lecieć na młode, chętne ciałko, a Ty się zastanawiasz, czy to ma sens. dla niego ma na pewno ;)