Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafeteriann

Czy zawsze warto walczyć o miłość?

Polecane posty

Gość cafeteriann

Rozstałam się z moim chłopakiem bardzo dawno, niedługo minie rok od naszego ostatniego spotkania. Z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać, więc zrozumiałam co to oznacza. Miesiąc później napisał, że musimy porozmawiać, ale wtedy byłam bardzo zajęta. Miał wyznaczyć inny termin, niestety nasz kontakt się urwał. Myślę, że wtedy chciał oficjalnie ze mną zerwać. Całkiem nieźle sobie bez niego radziłam, usunęłam jego nr tel, żeby tylko do niego nie napisać. Zaczęłam się spotykać z innymi chłopakami myśląc, że to mi pomoże o nim zapomnieć. Zaczęłam wspominać przeszłość, przeżywać nasze rozstanie. Nikt inny nie dał mi tego co on, nikogo tak nie kochałam. Spotkania z innymi okazały się wielkim błędem. Znazazłam go na portalu, zaczęłam do niego pisać, chciałam do niego wrócić, ale nigdy nie znaleźliśmy dla siebie czasu,żeby porozmawiać. Wysłałam mu wiadomość z wyznaniem miłości, tylko raz odpisał mi to samo. Mieliśmy ze sobą kontakt około pół roku, nawet wtedy gdy wyjechałam za granicę. On także wyjechał do innego miasta. Uświadomiłam sobie, że jednak nic o nim nie wiem, o tym co się u niego działo kiedy nie był ze mną.Może miał inną dziewczynę, może teraz się z kimś spotyka. Na moje wiadomości odpisuję po kilku dniach, czasem po tygodniu. Prawdę mówiąc mam tego dosyć. Robię co mogę żeby o nim zapomnieć, ale kiedy mamy ze sobą kontakt nie mogę, wydaje mi się że on chce czuć się obecny w moim życiu. Zaprosił mnie do siebie na weekend. Odmowiłam, uczę się do sesji. Prawde mówiąc nie wyobrażam sobie tego spotkania. Kocham go, ale jestem już zmęczona całą tą sytuacją, tym czekaniem, aż odpisze mi na wiadomości, określi swoje uczucia o ile w ogóle mają miejsce. Nie wiem co powinnam zrobić, może się w końcu pozbierać, nie kierować się więcej uczuciami. To prawdziwa miłość, może mnie już nigdy nic podobnego nie spotka. Tylko dlaczego to wymaga tyle cierpliwości i rozczarowań.

Gość gast
nie zawsze... :-)

Gość Sroka436
Nie zawsze warto walczyć, bo nie zawsze osoba jest tego warta żeby się starać... Ale to też kwestia tego co się uważa na temat drugiej osoby. Jakbyś chciała jeszcze pogadać lub poznać opinie innych to zapraszam na daymynews.pl