Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty na lato na duza stope

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, moze ktoras z Was miala ten problem co ja teraz. Od dwoch tygodni szukam butow na lato- sandaly, albo klapki. Chodzi o to, zeby but optycznie pomniejszal stope. Nie moge trafic na te idealne, a w balerinkach, albo w adidasach ciezko chodzic w takie upaly. Jesli macie jakies linki do takich butow... Bylabym wdzieczna za jakakolwiek podpowiedz gdzie ich szukac.ps. But nie moze byc na obcasie.

Gość gość
Aha, mam rozmiar 43. Jakie buty optycznie sprawią żeby moje płetwy wyglądały na max 39?

Gość gość
Ja, autorka tematu akurat mam 40...

Gość gość
Podszyw, mam 43, a porywach nawet 44 (jak mi stopy spuchną od za ciasnych butów)

Gość gość
masakra dzıekı bogu ja mam 36

Gość gość
Jestescie zenujacy wszyscy, podszywy i te liliputy ze stopa bez palcow.. Nie wiem co mnie ponioslo, zeby napisac na tym zalosnym forum.

Gość gość
Nie zycze Wam zle, ale Bog Was ukarze. Jesli nie teraz to kiedys staniecie przed sadem ostatecznym i odpowiecie za swoje haniebne czyny.

Gość gość
Lepiej miec duza stope, niz nie miec mozgu tak jak towarzystwo tutaj zebrane.

Gość ki wi
Oczywiście, że ich pokara, w nastpnym życiu urodzą się ze stopą 45. A 40 to nie jest wg mnie duża noga... Ja mam 38 / 39 i jest zgrabna szczupła w każdym butach się fajnie prezentuje.

Gość gość
kiedys moja znajoma kupila w Bata sandalki na koturnie ma rozmiar 41 a tych butach jej stopy wygladaly na bardzo male hmm nie wiem jak to wytlumaczyc ale powinna wybierac buty, ktore sprawiaja, ze stopa nie znajduje sie na jednej plaszczyznie albo np buty dwukolorwe, gdzie kolor przelamuje dlugosc stopy... daje to zludzenie mniejszej stopy nie umie niestety lepiej tego wytlumaczyc mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi

Gość ki wi
Różnica między moją stopą 38 - 39 a 36 to 1,5 - 2 cm :D Więc nie jest to jakaś wielka różnica.

Gość gość
To ze obcas, albo koturn zmniejszaja stope to wiem, ale ja musze miec plaskie, ewentualnie na jakiejs 2 cm kostce, to maja byc wygodne, a zarazem ladnie wygladajace na codzien. I dzieki za propozycje dwukolorowych butow, sprawdze to :-)

Gość gość
e tam... ja tam w lato chodzę w pełnych butach i nie narzekam.. nie lubię mięć gołych stóp.. marzną ;) klapki zakładam jak jest bardzo (!) gorąco na działkę... plażę.. A sandałków to niestety nie noszę, bo nie mogę znaleźć takich, które na mnie pasują.. o ile rozmiar 35-36 jest do dostania.. i buty na długość są dobre, to te wszystkie paseczki z przodu są robione na jakąś słoniową stopę.. zawsze są na mnie zbyt szerokie i noga leci do przodu :-/ a co do dużej stopy.. to chyba wszystkie płaskie buty wydłużają stopę.. więc powinnaś mieć na 24cm obcasie/ koturnie. Raz kiedyś trafiłam takie sandałki.. z przodu płaskie i podnosił się obcas delikatnie.. były bardzo wygodne (niestety się zużyły po kilku latach i już innych tak dopasowanych z przodu nie znalazłam)