Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carl_gail)25

pr/sp/taniec pyt do eks prostytutek

Polecane posty

Gość carl_gail)25

Proszę o nie umoralnianie mnie lub ocene to nic nie da Mam 25 lat chciałabym być luksusową prostytutką nie taką zwykłą za 50 czy 100zł chciałabym tak pracować taką mam potrzeba może być też jako tancerka erotyczna albo 2w1. Tylko nie chciałabym żeby ktoś mnie zmuszał,robił problemy z odejściem,zabierał pieniądze czy wywiozł za granice wbrew mojej woli Nie chciałabym też mieć kontaktów ze światem przestępczym. Jestem normalną uczciwą kobietą. Jak zacząć w tym biznesie i na co uważać. I czy to że mam dużą łechtaczkę,cewkę moczową i blizne na brzuchu dyskfalifikuje mnie, piersi małe ale figurę mam ładną i zadbaną. Posiadam dużą kulture osobistą.

Gość carl_gail)25
mam tez dobrze rozwinięte jądra, czy to może stanowić dodatkową podnietę dla klientów?

Gość carl_gail)25
to podszyw!! nie mam jąder

Gość carl_gail)25
Mam też 25 cm pytonga, kto chętny?

Gość carl_gail)255
pokazujesz swój poziom brak kultury osobistej

Gość carl_gail)25
to wyzej to podszyw. Ja naprawdę mam jądra, penisa i kobiece piersi. Jestem uniwersalna :). Panie i panów zapraszam (mogą być też konie i dogi niemieckie).

ej nikt mi nie odpowie(( owszem przeszłam zmianę płci i jestem kobietą 100% ale potrzebuje pieniędzy na operacje plastyczne i życie. i co lepsze 1.sponsoring 2.prostytucja 3. go go