Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg

ma tak ktos...?

Polecane posty

chodzi mi o moje miesiaczki..raz miałam co 19 dni i z 5 dni plamien przed tym okresem zazwyczaj mam co 25 dni okres mam tez cyste na jajniku wilekosci 2 cm i słyszałam ze przez to sa okresy niereguralne i skape czasem ..a teraz zastanawiam sie jak bede miec okres 3 dni i te wczesniejsze plamienia mialam czy znow nie dostane okresu za 2 tygodnie a moze mi sie wyreguluje i dostane co 25 dni a moze sie opozni i co 28 dni dostane....mam pytanie miał tak ktos z was i czy ktos tez ma ta cyste na jajniku tak jak ja...?sęk w tym ze niedługo wakacje i ja musze wiedziec kiedy teraz dostane ten okres...czy znow za 2 tygodnie bo jak okres tak krotko trwa to nic nie wiadomo czy dostane za 25 dni czy za 28 dni ...ale z drugiej strony to nie mozliwe zebym wciaz miała okres co 19 dni...sama nie wiem jestem w kropce ...tabletek na wyregulowanie okresu tez nie moge wziasc bo to sie biierze w 1 dzien okresu a ja dzis mam juz trzeci dzien ...nie wiem co robic ...miał tak ktos ..? a do ginki ide za połtora tygodnia ..hm

Gość Rosana
Widzę, że niestety Twój temat nie wywołał poruszenia i nikt nie kwapi się aby odpowiedzieć Ci. Ja niestety nigdy tak nie miałam, ale mogę Ci poradzić żebyś spróbowała popytać na daymynews.pl powinna znaleźć się tam jakaś dziewczyna, która będzie umiała Ci odpowiedzieć.:)