Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak 4 lata starszy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 17l. mój chłopak 21. On bardzo chciałby mieć swój pierwszy raz za sobą i zrobić to ze mną, ale nie jestem jeszcze gotowa na sex. Jesteśmy już ze sobą 4 miesiące. On mówi, że poczeka, ale ja chciałabym zacząć współżycie w wieku 20lat czyli za jakieś 3 lata. Myślicie, że da radę? Byłyście kiedyś w podobnej sytuacji? Moją obawą jest po prostu ciąża, ponieważ ze względu wieku itp. absolutnie nie mogę pozwolić sobie na dziecko. Oczywiście po antykoncepcję zamierzam wybrać się do ginekologa.

Dla faceta, zwłaszcza w tym wieku, seks jest bardzo ważny, jest częścią związku. Więc albo mu daj albo sobie odpuść

Takie poważne plany w tym wieku? Wiem z autopsji, że to nie jest dobre. Trzeba się wyszaleć, nawet jeśli teraz myślisz inaczej. W końcu wielki ogień miłości nieco zmaleje i wkradnie się rutyna

Gość gość
Dzięki za opinie :) Tak, plany ma niezłe, jest to taki duży dzieciak, ale mądry i myślę, że rozsądny. Jak na razie to szalejemy. Chodzimy na imprezy, popijemy sobie czasem, z tym to raczej problemów nie mamy. Oczywiście nie każda impreza jest wspólna, ale ufamy sobie. Podoba mi się takie życie w jego towarzystwie

Gość Andrzej44
No, ale istnieje coś takiego, jak necking, petting?

Gość gość
Od niedawna zaczęłam pocieszać Go oralnie, bo ja tego sama nie potrzebuję jak na razie. Myślicie, że da radę poczekać te 3 lata na taki pełny seks. On już się nie może doczekać, aż ja Mu się pozwolę dobrać do siebie ale tylko rączkami.