Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubićie owłosione torsy?

Polecane posty

Bó:)🖐️ Boże o mało co nie przyjeebalem autem w lampę :) Bó ty jesteś kosmitką :):):)kocham twoją wyobraźnię:)') Nie no ufff Czułem się jakbym pierwszy raz zioło palił .

Gość gość
Autorze, moze nie rozbieraj sie tak od razu, bo tylko kilka pan jak narazie sie wypowiedzialo przychylnie wobec zarosnietej klaty. Ja osobiscie nie lubie nadmiaru klakow na torsie, bo po prostu mnie to obrzydza, szczegolnie kiedy rosna dziko jak i gdzie chca. Przed eksponowaniem torsu, warto jakos ten balagan okielznac i albo przyciac troche wlosy, zeby wygladaly schludnie, albo zgolic calkowicie. Uwierz mi, ze wlosy na klacie nie sa wyznacznikiem meskosci, bo jesli ktos meski nie jest, to nawet obrosniete plecy tego nie zmienia...

Bó Nie wiem nic nie czuję jeszcze się śmieję,wódko pozwól żyć . Bó mogę być Twoim sponsorem Ty powinnas kabaret założyć:):) Mam układy mogę Cię wspierać duchowo .

Gość gość
to już przesada żeby klate golić czy tam strzyc pózniej rosną jeszcze większe i mocniejsze kto nie chce niech nie patrzy

29, możesz być moim. Jeśli masz ochotę, jeśli wzbudzam w tobie radochę i zawrót głowy, proszę bardzo, zapraszam, proszę. Ja nie widzę przeciwwskazań. Dobrze by było gdyby na moją myśl czasem ci dygał. Oczywiście nie musisz mnie o tym informować, po prostu dla samego siebie niech ci tam.

zaraz, chwila moment. sprowadziliście temat do tego, że włosy na klacie = robale, syf, kiła i mogiła :) a to przecież nie o to nam chodziło - nam po prostu nie podobają się ogolone torsy. jak chłopak ma tam włosy to nie powinien się ich wstydzić i z tego powodu golić. zakładam, że z higieną nie ma problemu.

Gość gość
Zadnej przesady w tym nie ma. To tak jakby nazwac przesada golenie nog przez kobiety! Kiedys tez tego nie robily, a teraz to minimum dbania o siebie, wkrotce podobnie bedzie z meskimi klatami...

Nienormalna, każdy ma swoją wyobraźnię. Widzę, że twoja jest lekko skrzywiona. Kiła, robaki, te sprawy. No brawo! ;]

być może :D nie przeczę, od jakiegoś czasu obserwuję u siebie pewne zmiany ;) tak mi się jakoś skojarzyło z wspomnianymi przez kogoś lokatorami czy tymi żółtymi wąsami :O fuj :P

29, wiem. Dlatego tak trudno mi dogodzić. I mnie zaakceptować. :(

Bó Etam trudno,jesteś super ja mam zajeebiste poczucie humoru ale Ty ??Ty mi połamałaś nadgarstki :):) Pewnie że Cię chętnie poznam tylko trochę ochłonąć muszę . Jesteś mistrzynią !!! x Lecę bo już jestem spóźniony . Bó so long :):):) thx

Uwielbiam kudłate klaty! Coś pięknego, kwintesencja męskości! Można o taką klatę przyjemnie się poocierać sutkami:) Ahh, rozmarzyłam się...

Gość gość
niuniasta masz u mnie plusa

Gość gość
niuniasta, właśnie to miałam napisać! Owłosiony tors to jest to. Wiadomo, że obfite owłosienie świadczy o wysokim poziomie testosteronu, a to kojarzy się z siłą, męskością, potencją... Biologii i instynktów nie przeskoczysz. :P Mój mężczyzna jest mocno owłosiony na całym ciele i między innymi to mnie do niego przyciągnęło. ;)

Nie jestem w Twoim typie Bó, bóomam włosy na klacie. Jestem tym załamany i pognębiony.

Gość gość
ale ja nie pisałam że chce takiego męża tylko że mam takiego (czasem marzenia się spełniają) no i jest polakiem. nie ważne. ale nie wyobrażam sobie żeby zaczął się golić. ma wygłądać jak facet a nie jak....

Androgen, ależ źle myślisz. Ja lubię męskie owłosione torsy. Lubię każdą ilość męskich włosów. Uwzględniłam te na jajach, ponieważ wtedy gdy pisałam chciałam ssać. I dlatego o tym powiedziałam. I gdy mówiłam o lokatorach, mówiłam prześmiewczo. Przecież wiesz, że ja szaleję za naturą, dzikością i brutalnością. Zatem już wiesz na sto pro czy jesteś w moim typie czy nie. :)

Mężczyzna w moim przekonaniu, powinien być taki, jakim natura go stworzyła. Jeżeli ma owłosioną klatę, to ok. Nie ma owłosionej, lub ma słabo, też ok. Nie wyobrażam sobie faceta, który codziennie goli się od twarzy, do paznokci u nóg. Takie odrosty na skórze faceta, to dopiero obciach i niemiłe w dotyku. brrrrrr

Oczywiście mówię tutaj o fizyczności. Myślę, że twoje ciało byłoby dla mnie źródłem przyjemności. I to porządnej . A i źródłem przemocy byłoby źródłem. Natomiast jeśli chodzi o mentalność.. cóż, masz swoje niedoskonałości, masz wpadki, ale są one urokliwe i niebywale rozczulające. Bywa, że czytać się nie da i szybko odwracam wzrok(a wolałabym odwracać wzrok ze strachu)Bywa też tak, że mam ochotę złapać cię za mordę i skierować do krocza w celu łykania moich smaków. Tak że, tutaj nie można wszystkiego tak płytko rozumować. Tutaj trzeba się wgłębić. To znaczy zagłębić. Inaczej mówiąc wkręcić się w tę drugą osobę.

Nie ma ludzi doskonałych Bó. Pomimo mojej niezaprzeczalnej z***bistości, mam kilka wad :-)

Gość gość
Nie lubimy.

Gość gość
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma! Ciekawe, czy majac do wyboru idealnie umiesnionego faceta z ogolona klata albo kudlatego "misia" z brzusiem wybralybyscie tego "meskiego" owlosionego z "klata" zapadnieta jak bochenek zakopianskiego chleba, ktory nie wyrosl, ewentualnie wlasciciela meskich obwislych cyckow, albo biustu spuchnietego od sterydow. Ah te polskie niedzwiedzie, szkoda, ze testosteron u nich objawia sie tylko nadmiernym owlosieniem haha