Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę uwierzyć

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim, chyb apotrzebuję się wygadać. Mój ex mąż wrócił z 3 tygodniowego urlkopu w Indiach. Od 2 lat nie jesteśmy małżeństwem. Po powrocie od razu przyleciał w odwiedziny do córki i został przez 4 dni. W końcu zapytałam go co tu robi? Odpowiedział, że on oficjalnie jest u siostry, bo jak się okazało na tym wyjeździe był z nową laską. A jak kazałam mu się wynosić to ukradł telewizor. Nie mogę uwierzyć.

Gość gość
troszkę mnie rozśmieszył ten telewizor :D

Gość gość
Gdyby nie to, że teraz musze kupić nowy, bo nie mam zamiaru go teraz ścigać to pewnie też by mnie to rozśmieszyło. Na dodatek muszę powiedzieć córce, żeby go nie wpuszczała. Wymeinić zamki w drzwiach.

Gość irritating...
Ale Ty nie widziałaś jak on wychodzi z tym telewizorem ? No nie , musiała być to nieziemska akcja :)

Gość gość
Nie widziałam, bo po prostu powiedziałam mu, że wizyta skończona i żeby zostawił klucze na stole. Zapytał czy on może skończyćjeść? Powiedziałam, że tak i poszłam do swoich zajęć na górę, a on został na dole - mieszkam w domu. Słyszałam jak się krząta i w końcu wychodzi. Zeszłam na dól i zobaczyłam, że nie ma telewizora.

Gość gość
Jak teraz powiedzieć córce, że ojciec ukradł telewizor?

Gość gość
Ha ha ha ha nie mogę. Teraz tylko książkę napisać :-D