Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annette343

Ciąża w wieku 39 lat- czy to może się udać?

Polecane posty

Gość annette343

Mam 39 lat i jestem najprawdopodobniej w ciąży (2 testy wyszły pozytywnie), jutro zamierzam umówić się do lekarza. Poza tym spóźnia mi się okres już 8 dni, a zawsze miałam jak w zegarku... Bardzo się boję ponieważ byłam już kiedyś w ciąży, jak miałam 23 lata i niestety, wtedy strasznie się pochorowałam i straciłam dziecko... Później długo nic, parę lat później się rozstałam ze swoim byłym mężem, więc też nic, a teraz od roku jestem z nowym partnerem i teraz prawdopodobnie się udało... Myślicie, że może mi się udać donosić ciążę? Biorąc pod uwagę to, że kiedyś miałam z tym problem... Jeśli to ma znaczenie, to mój partner jest o 3 lata młodszy (36 lat).

Gość gość
musisz iśc do lekarza, zrobić badania również te prenatalne. Dbać o siebie, zdrowo się odżywiać, a wiek nie jest ważny- ja mam 38 lat i roczną córkę. Będzie dobrze głowa w górę i cyc do przodu.

Gość gość
A dlaczego ma się nie udać, masz duże szanse :) Powodzenia!!!! :)

Gość gość
alez oczywiscie ze sie uda jesli jestes zdrowa to wszystko bedzie ok wazne teraz kwas foliowy i to od razu lub jakis inny preparat o tym powie ci na wizycie lekarz odpowiednia dieta i pozytywne myslenie i nie czytaj głupot na necie bo sie sama nakrecisz

Gość gość
Ja majac 39 urodzilam pierwsze dziecko. mialam glebokie przeczucie ze wszystko bedzie dobrze i ta tez bylo i jest. ..gratuluje i zycze powodzenia