Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona2323

pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość zagubiona2323

Witam Was na forum pisze po raz pierwszy ale jestem troszkę wystraszona .. ale zacznę od początku.... spóźniał mi sie okres wiec 15 maja poszłam na prywatne usg i lekarz stwierdzil ze w macicy jest pecherzyk ale mam przysc na następne usg za tydzień w czasie badanie dostrzegł także torbiel wielkości 52mm ... w miedzy czasie zgłosiłam sie do przychodni. dostałam tabletki D*phaston i kazano mi przyjść z następnym usg... oczywiście poszłam usg w porządku serduszko bije CRL=8mm=6w3d ale lekarz nie chce mi nic powiedzieć nic na temat torbiela i komplikacji jakie mogły by zaistnieć w czasie ciąży .. każe mi tylko przychodzić co tydz na kontrole nie zrobił mi badania krwi ani moczu choc byłam juz u niego 3 razy. martwie sie ze cos moze pójść" nietak" tym bardziej ze w rodzinie czesto zdarzaly sie poronienia kobiet

lekarz cie zbywa moim zdaniem i olewa. Ja bym poszla na izbe przyjec i chciala polozyc sie na oddzial zrobia ci wszystkie badania i cos poradza jak bylam w ciazy i lezalam w szpitalu to na mojej sali tez lezala dziewczyna w ciazy z torbielem i wiem ze miala skierowanie do wiekszego szpitala na zabieg usuniecia torbiela i z tego co wiem wszystko poszlo ok i ma dzidziusia

Gość zagubiona2323
Chyba zrobie tak jak piszesz albo zglosze sie do lekarza w innym miescie bo wszystkie moje znajome ktore byly w ciąży i leżały u nas w szpitalu byly zle traktowane i nie wspominja tego czasu dobrze.. a wrecz uciekay do szpilala w Łodzi