Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuski - przestancie wklejac nagie zdjecia swoich dzieci na Facebooka!!!

Polecane posty

Gość gość

Czy wy serio rozumu nie macie? Znam sporo matek, ktore po urodzeniu dostaly piluszkowego zapalenia mozgu i nie dosc, ze kilka razy dziennie wklejaja zdjecia wylacznie swoich dzieci, to na dodatek niektore z tych zdjec sa na golasa albo w samych majteczkach. I to sa dzewczynki 2 letnie, 3 letnie... Chyba chcecie, zeby wasze dzieci padly ofiara jakiegos pedofila, co? Glupie, bezmyslne matki z kaszka zamiast mozgu! 🖐️

Gość gość
mnie tez to przeraza.... owszem dofaje zdjecia synka (7 miesiecy) ale jedno na dwa trzy tygodnie i synek jest w pelnej garderobie

Gość gość
No wlasnie dzisiaj tez weszlam na fejsa a tam moja kolezanka (mama dwoch dziewczynek - 3 letniej i prawie 2 letniej) wstawila zdjecia z ogrodu jak sie dziewczynki bawily z jakas piana. To jakis krem byl, ktory byl wlany do malego baseniku. One obie na zdjeciach byly w majtkach, ale z kazdym klinknieciem bylo coraz gorzej. Potem staly juz na golasa i sie tarzaly w tym kremie, smarowaly sobie na pupcie i okolice....wiecie jakie. Boze na jakim swiecie ja zyje? Na fejsie sporo pedofilow siedzi i takim nie jest trudno zdobyc zdjecia czyichs dzieci, tym bardziej takie... prowokujace jak smarowanie sie smietana na golaska :o :o :o

Gość gość
Tez wstawiam ale normalne nie nagie :O

Gość gość
A ja nie wstawiam. Nie wstawialam na n-k, nie wstawiam na fejsa. PO CO?

Gość gość
wstawiac mozna (ale nie nagie na litosc boska), ale niech profil bedzie udostepniony tylko dla znajomych czy rodziny, a nie wszystkich naokolo!! Ludzie nie potrafia korzystac z portali spolecznosciowych, etc, a potem maja pretensje, ze obce osoby pisza im niepochlebne kometarze, zdarzaja sie kradzieze zdjec, etc. A wystarczy pomyslec...

Gość kalina7891
a mnie to w ogóle przerażają mamuśki które non stop wstawiają zdjęcia swoich dzieci, czasem nawet niemal codziennie... Sorry mamuśki- ale tylko was to jara i cieszy, bo nikogo innego raczej nie.

Gość gość
Fakt, niektorzy przesadzaja z fotkami swoich pociech, 100 zdjec z prawie tym samym ujeciem, hello! Troche oleju w glowie by sie przydalo. Na szczescie mozna takie osoby przyblokowac albo usunac ze znajomych :P

Gość gość
tez mnie przeraza,jak matka dodaje 100 zdjęc typu-Adaś bedzie jadł,je,zjadł,zrobił kupke,wypiął języczek,pomachał raczką itp i każde zdjęcie niemal identyczne.O tych z goła pupa,nie wspomnę... ja mam 1,5 roczne dziecko i dwa jego zdjecia na fb.na cholere wiecej? wiadomo nikt sie moim dzieckiem nie bedzie podniecal.

Gość gość
ja mam jedno może dwa zdjęcia nagie mojego synka (4 mce) najbardziej rozebrane jakie wrzuciłam na internet było w rampersie... no i w pampersie, ale to w inkubatorze był

Gość gość
Mnie to w ogóle przeraża, że ludzie wrzucają zdjęcia do internetu i nie szanują swojej prywatności.

Gość kalina7891
ok, rozumiem 3-4 zdjecia dziecka, oczywiscie nie ma w tym nic złego. Ale jesli ktoś dodaje 100 zdjęc niemal codziennie i z podobnym ujęciem to już musi miec cos z głową... Nie rozumiem takich ludzi? chwalą się czy się żalą?

Gość gość
popieram topik,

Gość czekoladkkkkaaaaaaaa
Madry temat!!!mam znajoma ktora wstawia co dwa trzy dni po 10-15 zdjec corki z badziewnymi podpisami "Nikolka sie usmiecha" -jakby nie bylo widac ze sie usmiecha, "Nikolka je" i umorusana buzie widac itp. Masakra!!!!

Gość wifigdańsk
ja wstawiam często,juz mam ponad 700 zdjęć ;p ale nie gołych-nigdy nie wrzuciłam nagiego zdjecia mojego dziecka. znaczy -najbardziej nagie to w majteczkach na plaży,jak miala 2 latka. jakby tak iść tokiem myślenia niektórych to i na plaży, i nad jeziorem pedofile są. a wstawiam dużo-bo chcę :) bo to pamiątka,zebrana w jednym miejscu i nie podpisuję " Basia je obiadek,Basia się uśmiecha " itd...i nie wymagam aby inni się zachwycali bo to jest tylko dla mnie i dla moich dzieci i dla najbliższych, zresztą koleżanki też wrzucają i nikomu to nie przeszkadza.

Gość ghdada
gabka zamiast mozgu....ustaw sobie chociaz ten folder pamiatkowy widoczny tylko dla Ciebie bo wiesz co? NIKOGO nie interesuja Twoje dzieciaki/dzieciak... moj Boze, co za glupota wokol