Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina7891

Smartfon- jakiego polecacie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaadddddddda
android skomplikowany nie podolasz windows prosty funkcjonalny tyle ze programiki drozsze a ile masz kasy????? bo jak sporo to mozemy cos innego polecic

Gość dres
Mała, idź do sklepu, niech Ci dadzą do ręki i sama zobaczysz, który system będzie dla Ciebie bardziej intuicyjny. Teraz mam drogi sony... i porównując z samsungiem to są zagmatwane! Można się przyzwyczaić. Jestem bardzo zadowolony, a różnorodność programów pozwala na konfigurację wg. swojego widzimisię;-) Teraz zwrócić uwagę na nowy Android 4.0...

Gość kalina7891
chce wziąć w Plus MIx ale tam HTC niestety kosztują ponad 600zł. A ja moge przeznaczyc max 250zł

Gość dres
Mała, idź do sklepu, niech Ci dadzą do ręki i sama zobaczysz, który system będzie dla Ciebie bardziej intuicyjny. Teraz mam drogi sony... i porównując z samsungiem to są zagmatwane! Można się przyzwyczaić. Jestem bardzo zadowolony, a różnorodność programów pozwala na konfigurację wg. swojego widzimisię;-) Teraz zwrócić uwagę na nowy Android 4.0...

Gość kalina7891
uważacie ze android bedzie dla mnie zyt skomplikowany? fakt, nie mailam nigdy smartfona ale szybko sie ucze, jestem młoda osobą,mam 23 lata, jeszce tak źle ze mna nie jest zebym sie nie zapoznala z nowosciami technologicznymi heh:)

Gość koles5555555
z abonamentu kupowany to ci nie doradzę zawsze osobno telefon kupowałem to w takich ofertach nie orientuję się

Wez do reki telefon od kogos niech ci pokarze androida i np iphona. Sama musisz wybrac co jest dla ciebie najlepsze. Ja mam od 3 lat androida i nie chce innego , dla mnie nie jest skomplikowany np ale to kwestua przyzwyczajenia.

Gość kalina7891
a czym się różni iPhone od smartfona? dla mnie to wszystko jedno

Iphon to tez Smartphone tylko ze Apple, ma inny system dlatego jesli masz kogos kto je ma obejrzyj sobie w spokoju i podejmin decyzje.

Gość koles5555555
o system chodzi, iphone jest na ios ale przy tym z góry odpadnie

Gość koles5555555
*budżecie może starsze modele będą w tym mixie ale nie wiem

Gość dres
23 lata! To Ty dawaj na Android. Dla mnie prosty. Przeglądarka mini opera, wiele innych programów i jak komp w kieszeni. Jedno wiem, aby już nie brać "swoich" systemów jak np, BADA Samsunga. Posłuchaj Bies!

Gość koles5555555
opera to podstawa choć wolę mobile od mini ja to jeszcze na symbianie bele fp2 siedzę :classic_cool:

Gość kalina7891
i tak nie rozumiem za bardzo róznicy poiedzy iphonem a smartfonem ale ok. ten android to jeszcze pół biedy, gorzej ze znalezieniem odpowiedniego telefonu...

Gość koles5555555
iphone to po prostu nazwa smarfona firmy apple tak jak nokia ma lumie ashe.. samsung ma galaxy, note.. itd. i inne firmy też mają różne nazwy są też smartfony z klawiaturami jak w tradycyjnych telefonach a też z qwerty z ekranem dotykowym i bez

Gość dres
Nie przekonasz się jak nie weźmiesz do ręki. Ja nigdy nie chciałem Sony a teraz już innego nie potrzebuję. Narazie;-)

Gość kalina7891
hej podbijam znowu temat. Zastanawiam się nad Samsung Galaxy mini 2, Samsung Wave Y, LG Swift L3 . Jaki będzie z tych najlepszy?

jak dla mnie to bardzo liche te telefony. Lepiej sobie uzbieraj i kup lepszy , a abonamentu nie bierzesz pod uwagę ? zawsze dostaniesz lepszy telefon a za mniejszą kasę. Miałam androidy, teraz mam windowsa (Htc 8s) ciężko się było przestawić ale bym już nie wróciła do androida.

Gość gość
Ja mam iPhone 4, jestem bardzo zadowolona. Nie ma problemów jak z androidem.

z tańszych kupisz HTC WILDTFIRE ( na allegro okoł 300-350 zł. nowy) ... miałam go kiedyś i mogę polecić jako dobry telefon , napewno lepszy niż te co wymieniłaś

z tańszych kupisz HTC WILDTFIRE ( na allegro okoł 300-350 zł. nowy) ... miałam go kiedyś i mogę polecić jako dobry telefon , napewno lepszy niż te co wymieniłaś

Gość Rebeeel
Wiem, że trochę bardzo rozgrzebuję temat, ALE! Mam Zte blade q maxi (zte orange reyo jak kto to woli) i złego słowa nie powiem. Wytrzymały jest i to bardzo, jedynie aparat jest troszkę gorszej jakości. A co dla ciebie najważniejsze autorko posiada wbudowany Asistant, który pomoże ci skomfigurować telefon według potrzeb. Działa na androidzie 4.1.2 przynajmniej mój.