Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś z tego wyjdzie ? Farbowanie włosów.

Polecane posty

Gość gość

Mam blond pasemka na dużo wcześniej farbowanych na brąz włosach. Chciałabym odświeżyć trochę fryzurę bo już odrost się pojawił i kolor już nie ten. I moje pytanie brzmi. Czy jeśli kupię blond farbę z utleniaczem i ufarbuję całą głowę to coś z tego wyjdzie czy będę miała włosy jak jajo ?

Gość gość
up up

Gość gość
czy ktoś odpowie? :)

Gość gość
Nie wyjdzie odrazu będziesz miała jajecznice na głowie Powinnaś co najmniej jeszcze ze dwa razy zrobić więcej tych pasemek i po tym napewno by chwyciło ale kolor blond na pasemkach i tych u góry będzie się różnił Wyjdą dwa blondy

Gość gość
Wiem bo sama tak miałam 3 razy miałam robione pasemka Po tym fryzjerka położyła mi na całą głowe farbe U góry miałam inny blond i na pasemkach inny Teraz będę robić jeszcze raz na całą głowe i wyjdzie mi jeden kolor

Gość gość
ja te pasemka mam tak tylko od góry robione, ponoć tak się teraz robi więc tak fryzjerka zrobiła. Więc jeszcze trudniej wyjść do blondu będzie z tego chyba. No właśnie tak myślałam, że wyjdzie jajecznica z tego. Zdaję sobie sprawę, że odcień blondu będzie inny na pasemkach a na tych brązach. Nic trzeba zbierać na fryzjera. dzięki za odpowiedź ;)