Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks, tabletki i okres

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry mam jedno pytanie dziewczyna dostala 2 dni temu miesiaczki ok. godziny 16 i gdzies o 16:15 wziela pierwsza tabletke antykoncepcyjna, nastepnego dnia ok. godziny 20:15 uprawialismy sex bez prezerwatywy (był to stosunek przerywany,oczywiscie byla to juz 2 tabletka zazyta o 9:00 ) czy mam byc spokojny ze wszystko jest w porzzadku i czy okres i tabletke mozna uwazac za "podwojne zabezpieczenie" tzn. skoro podczas miesiaczki teoretycznie nie mozna zajsc w ciaze to tabletka ktora zazyla jeszcze bardziej zmniejszyla szanse na ciąże ? Dzis tez uprawilismy sex ale nie byl on skonczony (3 tabletka) Dziewczyna tabletki brała: 1 dzień (krwawienie) ok 16:15 2 dzień 9:00 (stosunek przerywany) 3 dzień 8:58 (stosunek nieskończony)

Nie, nie możesz być całkiem spokojny. Czasem, chociaż bardzo rzadko, owulacja następuje jeszcze w trakcie krwawienia (przy bardzo krótkich cyklach - takich poniżej 24 dni ) tabletki rozpoczętej owulacji już nie zatrzymają. Jeżeli jednak twoja dziewczyna ma typowe i dość regularne okresy to już antykoncepcja działa.

Nei, cześć. Moje cycki są większe niż sądziłam. To znaczy rozmiar stanika. Teraz mogę mówić, że jestem obdarzona. A to dzięki tym twoim prelekcjom. Tyle lat człowiek żył w nieświadomości, aż tu nagle taka Nei. No, no, no.

:D :D Cieszę się, naprawdę się cieszę, bo każde cycki zasługują na odpowiednią oprawę ;)

P. S. Nie zdziw się jeżeli po pol roku noszenia odpowiedniego rozmiaru, zabawy z wygarnianiem itp. Okaże się, ze twoje stare staniki okaza się za małe. Wielkość się nie zmieni, ale kształt może ;)

Wyobraź sobie, że moje staniki były za małe. Co za obciach. :/ Niby cycki w środku a jednak coś nie halo. :P A teraz luksus. I wygląd prima sort. I nie ma bułek pod pachami, nie ma nierówności, nie ma stresu. Nei, jak to się mówi- mamy forsę mamy czas!