Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad sie bierze brak pewnosci siebie?

Polecane posty

Gość gość

w sumie ta sytuacja nie swiadczy o brak pewnosci siebie ale mialam dzisiaj zaliczenie- wiedzilam ze da pytania z kosmosu, a pisac mialam jako pierwsza grupa, skombinowalam sobie zwolnienie lekarskie, zeby pojsc sobie pisac w kolejnych dniach na innych grupach znajac pytania. jednak dzisiaj spanikowalam i dobrze wiedzac, bedac tego swiadoma, ze nic nie umiem, ze szanse nikle, ze zadania beda z kosmosu, ze nie zdam poszlam pisac egz, bo sie przestraszylam, spanikowalam- bo dr troche jest czepliwy ze tak powiem. wolalam pojsc nie zaliczyc, niz pokombinowac. a caly przekret ze zwolnieniem juz planowalam nie wiem jak dlugo, i caly czas sobie tlumaczylam ze to jest lepsze wyjscie z sytuacji.. zreszta zawsze tak jest, jestem wiecznie przestraszona, niepewna siebie, nastawiona do siebie negatywnie i wiecznie mam pecha w najprostszych sytuacjach- zawsze przed nosem mi sie zmieniaja swiatla, ucieka autobus, do zaliczenia lub wyzszej oceny zawsze jak juz to mi zabraknie 0,5% niz zalapie sie ledwo- ledwo. znam zadania z jednej grupy z kolokwium- trafia mi sie druga, jestem w aptece i nie chce pewnych rzeczy kupowac u mlodego aptekarza ;p akurat kolejka tak wyjdzie ze wsrod 5 ktorzy akurat obsluguja trafiam akurat tak jak bym nie chciala. chce isc do spowiedzi i nie chce isc do mlodego ksiedza- przychodzi 2 ale do kolejki w ktorej ja stoje stary ksiadz. ostatnio bralam udzial w loterii- fant za pare zl, rozne rzeczy mozna bylo wygrac, ale ja nawet cukierka glupiego nie wygralam tylko bezuzyteczny bilet do klubu, gdy na drugi dzien nad ranem mialam byc w innym miescie. zawsze mi wszedzie pod gorke, nigdy nic nie przekombinowalam, nigdy nie sciagam na egz- jesli nie pozadnie nie obryje to nie mam szans na pozytywny wynik. a o powodzeniu w zyciu osobistym nawet nie wspomne. wszedzie zawsze szukam problemu, jestem nastwiona negatywnie i strasznie niepewna siebie- no ale jak mam byc nastawiona pozytywnie skoro caly czas cos nie tak ;(

Gość gość
musze sie liczyc z kazdym jablkiem czy dodatkowa kanapka zeby wygladac jak czlowiek, a niektorych menu to czekolada, chipsy i frytki a figura jak marzenie

Gość wefwfwopfPOAWDP
jakbym czytała samą siebie.... miałaś problemy w domu ?

Gość gość
Ojciec g****ił cię w odbyt?