Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchac siebie czy innych

dobry facet ze złą opinią

Polecane posty

Mam 23 lata i prawie dwuletnie dziecko. Poprzedni długoletni związek nie przetrwał - mimo prób i wysiłków między nami zaczęło się robić strasznie. Obecnie jestem w związku z kimś innym - znamy się wiele lat, jest dla mnie dobry, opiekuńczy, stara się poprawiać jakieś swoje niedociągnięcia. Dla mojego synka również jest dobry, oswaja się z nim, zresztą słyszałam od innych, że rozmawiając z nimi o nas stwierdził, że pokocha go jak własne dziecko. To wrażliwy człowiek otwarty na ludzkie problemy obok których nigdy nie przechodzi obojętnie. Problem leży gdzie indziej. Ma złą opinię z dawnych czasów, która ciągnie się za nim do dziś (typu problemy w szkole, towarzystwo itp.) Ludzie donoszą mojej matce - "z kim ona się zadaje ?" jednocześnie nie podając żadnego sensownego argumentu. Nie wiem co robić, jestem zmęczona tą sytuacją. Dogadujemy się bardzo dobrze, jest wobec mnie szczery, nawet jego mama zauważyła, że zmienia się przy mnie na lepsze. Niestety ci inni próbują zburzyć mi szczęście i wmówić mi, że nie jest mnie wart. Przez to zaczynam stawać się nerwowa, kłótliwa, przed tą całą szopką po burzliwym związku zmieniłam się wręcz w oazę spokoju a teraz znów to wraca - tym razem nie z winy faceta a mojej matki i innych ludzi. Czy faktycznie powinnam żyć, aby rodzice byli zadowoleni czy kierować się głosem serca ? Pomóżcie, bo strasznie męczy mnie ta sytuacja

up

Gość gość
pracujesz chociaz?

Gość gość
wlasnie koncze studia i zamierzam isc do pracy

Gość gość
liczy sie twoje szczęście a nie innych jeśli chodzi o faceta. oni twojego zycia nie przeżyją. zresztą ty wiesz lepiej jaki on jest