Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daadsdasadsadsads

Byliśmy na piwie, poszłam do niego do domu... czy źle zrobiłam?

Polecane posty

Gość daadsdasadsadsads

Tak jak w temacie, umówiliśmy się na piwo, potem poszliśmy do niego. Oglądaliśmy film, całowaliśmy się, ale nic poza tym. Czy według Was on może mieć o mnie złe zdanie, przez sam fakt, że do niego pojechałam?

Gość gość
ja po studniówce pijana pojechałam do mojego partnera, cóż do niczego szczególnego nie doszło ale do dziś Go nie widziałam od tego czasu...

Gość daadsdasadsadsads
Revolver, pytam poważnie :P Czy mógł uznać mnie za łatwą, mimo, że nie było seksu?

Gość marcin.misiek@op.pl
Nastepnym razem nadrobicie :-)

Gość daadsdasadsadsads
Marcin, a Ty co byś pomyślał?

Gość gość
Dziewczyno ile macie lat? Pojechałaś do niego to pojechałaś . Po co drążyć temat. Zależy od typu faceta. Ale jak coś was łączy to nic w tym zlego że pojechałaś do niego.

Gość marcin.misiek@op.pl
Wszystko Ok. Robisz problem z niczego.

Gość daadsdasadsadsads
Obawiam się, czy nie ma mnie za łatwą, że ot tak jadę sobie z kimś do domu.

Gość gość
Może ma Cie też za łatwą bo spotkałaś się z nim na piwo?

Gość marcin.misiek@op.pl
Nie bedzie myslal zle o Tobie po zwyklym pocalunku. To ze pojechalas z nim swiadczy o tym ze mu zaufalas.

Gość daadsdasadsadsads
Przytulaliśmy się i całowaliśmy. On chciał więcej, ale powiedziałam, że nie, i było ok. Ale mimo wszystko to analizuję. Mam 23 lata, miałam tylko jednego chłopaka, a teraz czuję się jak jakaś zdzira :O a raczej boję się, że on tak o mnie myśli

Gość gość
Lolo Boga! Sie narobilo!!

Gość marcin.misiek@op.pl
Odmowilas i jest Ok. Powinnas lepiej pomyslec jaki On jest czy nie zaprasza na piwo i domu wiecej dziewczyn

Gość gość
Nie zrobilaś nic złego , nie myśl tak :)

Gość zapytaj inaczej
A według Ciebie ON nie jest łatwy? Bo skoro od razu chciał seksu to chyba nie traktuje Cię poważnie, tylko chce się zabawić. Skoro taki jest szybki, to pewnie ma "wprawę" i może mu się to dość często zdarzać... Naprawdę nie pomyślałaś o tym? v Ile macie lat i od kiedy się spotykacie?

Gość Facetzewsi
A jak ty się z tym czujesz? Piszesz że jak zdzira, dlaczego? Faktem jest, że jako facet, gdyby po pierwszym spotkaniu kobieta poszła do mnie, pomyślałbym że szuka tej nocy fiuta do d**y. Dlatego pewnie więc on się do ciebie dobieral. Ale nie oceniam cię, żyje się tylko raz, a jak ci się podobało to tym lepiej. Bo coś czuje tak na marginesie, że cię on pociąga, zależało ci na nim i gdyby nie kulturowe uwarunkowania, to dałabyś się zerznać do białej kości-przecież inaczej byś tu nie pytała o takie bzdety ;)

Gość gość
trzeba do slubu czekac i dopiero wtedy isc do faceta do domu.do kosciola biegnij i do spowiedzi bo grzech smiertelny popelnilas.i nie zapomnij isc do ginekologa po zaswiadczenie ze jestes dziewica bo ten twoj haniebny wystepek moze powaznie nadszarpnac twoja reputacje.no i moze lepiej wyjedz na drugi koniec.

Gość gość
Wszystko zalezy ile go znalas a w zasadzie ile on znał Ciebie i na ile.. Jesli dlugo i wie że nie do każdego jeździsz to ok bo zadziała to na +(poczuje sie atakcyjny i wyjatkowy) ale jak Cie nie zna prawie wcale bedzie to analizował jako to ze jestes łatwa. Tak niestety jest że człowiek ma tendencje do analizowania wszystkiego(najczesciej mylnie) chcac w jak najkrotszym czasie poznac wszystkie cechy osobowosci.

Gość Typowyfacetzewsi
Co mówicie czy facet to będzie to analizował. Skoro chciał coś więcej to znaczy że miał w głowie ją zaliczyć. Ta odmówiła. W czym kwestia?

No właśnie, skoro były tylko pocałunki to co ten facet sobie może o Tobie pomyśleć :-P