Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z grzywka wyglada sie mlodziej czy stażej?

Polecane posty

Gość gość

jak sie wyglada z grzywkom?

Gość stylistka/ta od metamorfoz
grzywka łągodzi rysy twarzy.(Agnieszka Chylinska)...skraca optycznie twarz..(Paulina Chylewska,M.Rozdzka) ..zakrywa duuuze czolo-Rodowicz, (grzywka nie pasuje drobnym malym buziom i niskim czoolom). ....zalezy jeszcze jaka grzywka-cieta prostopadle czy ukosna.... ale i taka i taka łagodzi rysy :) Wyobrazasz sobie jakim potworem by byla Maryla Rodowicz bez grzywki??? jaka ma zwisla ,stara twarz bulteriera??? a z koleji drobna buzia Kasi Cichopek....z grzywką by wygladała na 13 latkę :P

Gość Hahahah :D Ale nędze prowo
:D

Gość gość
z gżywkom sie jest nieco młoczszym

Gość gość
masz racje! ja mialam bardzo wysokie czolo, paskudne, i zakoola, teraz mam sliczna grzyweczke od paru dni, ale jakos dziwnie sie czuje...niby ludzie sie na mnie patrzą i odnoszą inaczej (wygladam sympatyczniejj) ale jakos...pozostałe włosy mi sie nie układają teraz...poprosiłam fryzjerke by zrobiła gesta grzywke i straclam na objetosci a powiesz mi jeszcze styslitko kochana jaki kolor pasuje do kogo? mam dosc ciemna karnacje ale z rumiencami na policzkach (po odmrozeniach albo oparzeniach slonecznych) zwykle maskuje fluidem...w kazdym razie, mam z natury wlosy ciemny braz,ale chcialabym zmienic, czy odradzasz wisnie/czerwien/fiolet? czarny by mnie pewnie postarzył? a białe? platynowe? mam włosy z tendecją do plątania sie

Gość ona213123123
to zależy od konkretnej twarzy ,ale raczej odmładza

Gość ona213123123
a i pisze się ,,starzej " a nie ,, stażej " ;)

Gość qdqwdwdddd
Gość gość
a nie pisze sie stażej ? a w czego sie wzieło słowo "STAŻ" jestem du dłuższym stażem pracy

Gość gość
ja sobie ostatnio zrobilam grzywke prosta, od lat nosilam na bok i mi nie ladnie bylo, nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy jak ale coz, ukladam na bok i jest ok