Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalismy sie przez net

Polecane posty

Gość gość

po 2miesiacach zaprosil mnie do siebie 150 km jechac .??

Gość gość
A ile macie lat?

Gość ƸӜƷ.♥.ƸӜƷ
to nie jest daleko. ludzie tyle dziennie do pracy jeżdżą

Gość gość
Hej, powiem Ci, że tez poznałam kogoś przez internet.. przez pewne forum... i dzieliło nas 300 km... przez dwa lata pisaliśmy do siebie codziennie maile, a po dwóch latach się spotkaliśmy .Teraz jesteśmy razem.. Zadaj sobie najpierw pytanie jak bardzo znasz tego kogoś... czy nie grozi Ci nic złego... nie lepiej spotkać się w połowie drogi ... na "neutralnym" gruncie, tak żebyś w każdej chwili mogła wrócić? Jesli pojedziesz do niego a okaże się ze jest beznadziejnie to co zrobisz sama w obcym mieście?

Gość fantastyczny temat!!
A skąd my niby mamy to wiedzieć? Nikt nie zna waszych relacji, a ty się tutaj radzisz jak starych znajomych - ogarnij się

Gość słonko-słonko
oj tam zaraz: ogarnij się Dziewczyna nie wie co zrobic i wrzuciła temat a tu od razu ktoś najeżdża. Wg mnie "gość" dobrze radzi. Upewnij się, że nic Ci nie grozi. A najlepiej niech on przyjedzie.

Gość gość
i sie zesralismy

Gość zdolowana zona
Nie rob glupot dziewczyno, moze to jakis popraniec. Ja kiedys tez sie spotkalsm z takim meile i rozmowy super a pozniej jak przyjechal czarne dlugie pazury u nog ciamkal, oblizywal palce, ogolnie oblech

Gość gość
zdolowana zona Nie rob glupot dziewczyno, moze to jakis popraniec. Ja kiedys tez sie spotkalsm z takim meile i rozmowy super a pozniej jak przyjechal czarne dlugie pazury u nog ciamkal, oblizywal palce, ogolnie oblech ha ha ha Te pazury u nóg to jak wypatrzyłaś, w sandałkach przybył na spotkanie? :D:D:D Czy do seksu zdjął skarpety?

Gość fan setuni :)
setunia ❤️ ❤️ ❤️

Gość gość
ja mojego tez przez neta poznałam bylo cudownie, na koniec okazał sie oszustem matrymonialnym,.... zalezy jak trafisz eh