Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia270990

tabletki !!!

Polecane posty

Gość asia270990

Czesc Dziewczyny !!! :-) Mam problem , bylam w ciazy i musialam po porodzie wywolac okres Luteina . Dostalam okresy i zaczelam normalnie brac tabletki ktore przepisala mi pani doktor DAYLETTE. Biore juz cxwarte opakowanie , a dostaje plamien/niekiedy brazowe plamy niekiedy jak normalny okres , pozniej dostaje przy przedostatniej tabletce opakowania i konczy sie wraz z pierwsza tabletka nowego opakowania . Oani doktor powiedziala mi ze sa cztery czynniki ktore tak moga robic : zapomnialam tabletki , mialam biegunke , alkohol lub jestem w ciazy . Zadna z tych rzeczy nie jest prawdziwa .... Wiec o co chodzi ? Unormuje sie to ? Bo juz sama zgupialam . Tak wiem powinno sie unormowac przy 3 op ale tak sie nie stalo .... :-/ POMOCY !!!!

Gość Ja miałam przy 4 opakowaniu
podobnie, a później się unormowało. Ale dla pewnosci poszłabym jeszcze do innego ginekologa, chociaz pewnie po prostu kwestia czasu kiedy się to wyrówna.

Gość asia270990
Ale przy pierwszych trzech tez tak mialas ? :-/

Gość Nie, tylko przy czwartym
A podobno największe wahania są przy pierwszych 3 opakowanich. Ale z doświadczenia wiem ze nawet do pół roku mogą być dziwne objawy, a juz zwlaszcza po ciąży. Spokojnie, daj organizmowi czas, chyba ze sie tym bardzo martwisz, to idz do innego ginekologa.