Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsilny79

Jak namówić żonę, do golenia miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość Bezsilny79

Mam pytanie, moja żona, starsza ode mnie o 2 lata. Jest dobra w łóżku, ale przeszkadza mi w seksie jej zarosniety tyłek i c*pka. Fakt, gdzie indziej się depiluje, ale te miejsca jakoś odpuszcza :( Uwielbiam sex z nią, ale za każdym razem jak zaczynamy sex na pieska i moja ukochaną się wypina tracę niemal całe podniecenie, widząc te włoski. Jak mam jej powiedzieć, by zaczęła się tam depilować?

Gość gość
nie kumam nie umiesz jej normalnie powiedzieć :ogol się tam?

Gość gość
a jak nie będzie się golić to co?

Ja swoją musiałem namawiać, żeby przestała golić :)

Gość gość
mysle ze powinienes zamowic jej jakas ladna piosenke w koncercie zyczen w tv,z odpowiednia dedykacja na pewno sie wzruszy i zacznie golic

Gość gość
a ty sie tam golisz? bo jak nie, to raczej nie probuj jej namawiac, byloby to chamskie.

powiedz,ze masz taka fantazje,ze ona goli Ciebie a Ty ja,to tak w ramach gry wstepnej:Di powtarzaj ta´´fantazje´´jakies 3 razy w tygodniu i bedzie po problemie;)

Gość jak typ nieogolony
to pani też zarośnięta. Podobne przyciaga podobne.

Wogole jak mozna nie golic miejsc intymnych Dziwna ta twoja zona

Gość nogo
czescie ujezdzaj te bestie to futerko sie wytrze :-)

moze i peseta bo to tak delikatnie i bez bolu a ile czulosci mozna przy tym okazac.napewno ich to zblizy:D

Gość sorella2222
jezu!!!!!!!!!!! powiedz wprost! pozatym co ty masz za babe co sie nie goli!!!!! ludzie!! 21 wiek mamy !!! fuj

ja sie juz nigdy nie bede golic.poczekam az mi wlosy odrosna i sie wtedy sama zadowole.tylko ja i moja peseta co:Ptylko musze chyba 2 tygodnie czekac:(albo lepiej miesiac,zeby bylo co wyrywac:Pi tak bede wyrywac sobie wlosek po wlosku i przezywac rozkosz.tak wlasnie zrobie i juz skreslam dni w kalendarzu.to czekanie mnie dobija:(

Gość bon appetit  (  ,  )
Propozycja dla panow, ktorzy wypowiadaja sie tu z takim autorytetem o koniecznosci golenia miejsc intymnych. Przetestujcie na sobie swoje zalecenia i przez miesiac golcie sobie tzw. rowa. Zacznijcie jak nadejdzie lato i upaly. Blogujcie tez na biezaco o swoich doznaniach typu odparzenia, podraznienia, wysypki i niemilosierne swedzenie, ktore temu bedzie towarzyszyc. Czekamy z niecierpliwoscia.

słońce, ja ci mogę nawet zdjęcia z tego eksperymentu robić i wrzucać. ale warunek jest jeden. musisz oglądać w czasie jedzenia. najlepiej owoców morza. bon appetit :D oj czarna79xxx, on tak delikatnie skubie, tak z miłością, za każdy dzień oglądania tych kłaków. skubie, ogląda, wącha i wrzuca do kasetki z biżuterią jak prawdziwy skarb. ;) a czemu Ty tak późno chodzisz spać?

Gość Onaogolona
Jak można sie nie ogolić... nie wybrazam sobie miec zarosnietej... przeciez nawet jak sama potzrebuje sie tam popiescic to przyjemniej jest z ogolona :D

Gość gość
Onaogolona:) od zawsze sie tam golisz?:)

Gość Onaogolona
od kąd mam co :D

Gość gość
Onaogolona:) brawo:) czyli świadoma od zawsze:)