Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Summerr99

Spotykam się z facetem co ma konto na sympatii

Polecane posty

Gość Summerr99

Od 2 tygodni spotykam się z facetem, do niczego między nami nie doszło, na razie jest to przyjaźń, choć pojawiły się już pocałunki. Odkryłam, że ma konto na sympatii, ja też mam, ale właściwie to z niego nie korzystam. A widzę, że on tak i jest często online. Moje pytanie jest takie, czy i kiedy zacząć o tym rozmawiać i kiedy powinno się zakończyć korzystanie z tego typu portali?

Gość LGLG
jak to zakonczyc? to ma tylko jednego lachona pukac?

Gość gość
nic z tym nie zrobisz, nie jestes jego żoną żeby się czegoś od niego domagać.

Gość ghdada
slaba sprawa... pogadajcie szczerze. poki co - on nie traktuje Ciebie powaznie, taka smutna prawda. ale wszystko moze sie zmienic! ja bym po prostu szczerze porozmawiala - w cztery oczy

Gość gość
Ja mojego męża poznałam tez na sympatii...po miesiącu czasu - powiedziałam, że skoro mamy być razem - oczywiście wczesniej rozmawialiśmy na ten temat - to usuwamy konta - i usunęliśmy:P

Gość Summerr99
No ja nie będę teraz o tym wspominać, bo to za szybko, razem jeszcze nie jesteśmy, ale wiem już teraz, że będzie mi to przeszkadzało im dłużej będziemy się znali.

Gość gość
pewnie odczekaj - Ehhh dochodze do wniosku że kiedyś było łatwiej:)facet przychodził pytał "będziesz ze mną chodzić", tudzież "zostaniesz moja dziewczyną" i było wszystko jasne:) a teraz spotykasz się z takim i w sumie nie wiesz na czym stoisz...jesteśmy już parą czy na razie to takie koleżeńskie...a zapytać..no głupio trochę...ale za jakiś czas trzeba podjąc tema - bo przeciez każdy ma tak swoje jakieś zycie ipewne sprawy trzeba pozamykać..pozałatwiać zeby zacząć nowy etap:)

Gość Summerr99
Racja :) Pamietam te czasy z takimi pytaniami chlopakow. Teraz internet to wiele moze popsuc niestety. Ulatwia kontakty i niszczy wszystko.