Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odbiłam córcę chłopaka,przyłączył się mąż.

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 18 lat. Kilka miesięcy temu przyprowadziła do nas chłopaka. Chłopak przystojny,świetny 21 letni wysportowany. Kilka okazji wystarczyło,aby zrozumiał,że oczekuję czegoś więcej. I takie niby podchody.. Aż któregoś dnia przyszedl pod nie obecnością córki. Zaczęło się. Kochaliśmy się namiętnie,spotykaliśmy się po kryjomu. Przed córką udawałam że jest ok,nie miałam wyrzutów,bo było mi dobrze. Pewnego dnia podczas schadzek,mąż wrócił do domu wcześniej,córka wyjechała na weekend z kolężanką w góy. Przyłapał nas,myślałam,że się zdenerwują,zarząda rozwodu,a on się tylko spojrzał,poszedł do salonu,nalał sobie whisky i patrzył,powiedział abyśmy kontynuowali. Kontynuowaliśmy,gdy nagle się przyłączył. tak spędziliśmy trójkąt w weekend. Było swietnie,niestety córka wróciła. I wszystko wróciło do normy. Co zrobić aby tak było zawsze,wysłać córkę za granicę? Nie wiem. Tęsknie do weekendu razem z mężem.

Gość gość
Ona na niego nie zasługuje,jest rozkrapryszona. Wiecznie mąż ją rozpieszczał,a ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki. Kiedyś też złapałam ją na całowaniu się z koleżanką,mówiła,że to dla jaj :O A mnie zatkało. Nie potrafiła szanować żadnej swojej wielkiej miłości.

Gość gość
a ty to szma...cisko jesteś.

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać!!!!!!!

Gość gość
jaka matka taka natka. Kur..a, kur..ie łba nie urwie. i wszystko w tym temacie.

Gość gość
Nikt nic sensownego nie napisze,tylko wyzwiska,czym sobie na to zaśłużyłam,no czym? Nie zrobiłam nic złego. Mam żałować jak było miło.

Gość gość
Jeju normalnie patologia. Kobieto czy Ty wiesz co Ty piszesz?

Gość gość
Dlaczego patologia? Przecież chłopak nie z rodziny,więc nie kazirodztwo.

Gość gość
Po pierwsze to facet Twojej córki, a po drugie masz męża, a po trzecie Ty i Twój mąż powinniście oddać się na leczenie

Gość gość
Powinnas zalowac , o ze maz sie dolaczyl to dla Ciebie dobrze bo nie musisz sie martwic o rozwod . Tylko pomysl o swojej corce ?! Jak ona soe bedzie czula jak sie dowie ?! Jak ty bys sie czula w takiej sytuacji jak bys byla na miejscu corki . Pomysl !!!

Gość gość
Ja jej powiem. Bo wolałabym aby wiedziała bo nie chcę się ukrywać co weekend. Chcę aby wiedziała. Ona się puszczała i zmieniała chłopaków,nie zasługuje na nich.

Gość ta od 13 latka:)
ale to juz było:d wyslil sie sama na dobre prowo:d

Gość gość
To nie żadne prowo a prawda i nie wiem czemu się tak bulwersujecie? Nie spałam z córką a z jej chłopakiem.

Gość gość
0/10

Gość gość
Jaka matka taka córka. Wychowałaś ją na puszczalską bo sama taka jesteś. Dla mnie nie tworzycie normalnej rodziny. Po co się żenić, jeśli robi się takie rzeczy, Twój facet to debil, a Ty masz coś z głową

Gość gość
To nic zlego puscilam sie tylko z chlopakiem corki a maz sie dolacza :-) aha to nie jest nornalne , ciekawe jak zareaguje twoja corka ! Bo to chore , ja bym na jej miejscu nie chcial Cb znac ...