Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agawa_Agawa

Thermo Speed Extreme - Thermo Fat MAX - Vitaler Max

Polecane posty

Gość Agawa_Agawa

Wszystko to oszustwo!!!!! Dwa pierwsze są sprzedawane na Allegro (od tego samego sprzedawcy), a trzecie przez inną stronę internetową. Przy wszystkich tych specyfikach są te same zdjęcia różnych pań (z różnymi imionami, oczywiście), ze niby właśnie na tym schudły. Jak zapytałam sprzedawcy to na czym one tak schudłuy na prawdę - czy na Thermo Speed Extreme, czy na Thermo Fat MAX, czy może na Vitaler max - to dostałam odpowiedź, że schudły na diecie mniej żryj, którą i mi ten pan poleca. Widamo, ze jak ktoś oferuję utratę wagi 15 kg, a 20 dni (czy jakoś tak), to śmierdzi to oszystwem z daleka i nie trzeba być geniuszem, ale odpowiedź tego pana tylko poswiadcza, ze sam wie, ze sprzedaje świństwo. Szkoda, ze mimo wszystko tyle osób się jeszcze na to nabiera ... Ale rozumiem ich desperację - tonący się nawet brzytwy chwyta ....

Gość gość
Podbijam - ku przestrodze

Gość gość
przeciez to termogeniki wiec kazdy jeden wie, że dzieki temu nie schudniesz bez diety i cwiczen, a tym bardziej nie 15 kg w 20 dni :o

No chyba jednak każdy jeden nie wie sądząc po ilościach tego kupionych na aukcjach. A ten "przemiły" sprzedawca jeszcze mi napisał, że sprzedaje tego ze 100 dziennie na różnych aukcjach. 100 ludzi dziennie nabijanych w butelkę .....

Ten miły Pan sprzedawca wie co to marketing i specjalnie CI napisał, ze sprzeda po 100 opakowań dziennie to raz, a dwa to nie wiem kto jest tak naiwny sądząc , że bez zmiany nawyków żywieniowych i ćwiczeń może schudnąć w miesiąc 15 kg ? Gdyby tak było to większość osób zamiast trzymać dietę to by co miesiąc jadła cudowne tabletki i po sprawie.

Gość kila tekila
kiedyś łykałam termogeniki ze sklepu dla sportowców i były ok ale chyba nieco za mocne, teraz się przestawiłam na tabletki od figury, zdaje się że to extraslim i jest spoko! serio! bezpiecznie i powoli!