Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4fit

pieczywo JustFit Biedronka

Polecane posty

Gość 4fit

hej kafeterianki czy w waszych Biedronkach rowniez nie ma juz pieczywa żytniego chrupkiego Just Fit (z sezamem i bez)? bylo takie pyszne a juz od jakiegos czasu go nie ma;/ moje sniadanie juz nie jest takie samo..

Ja tez je uwielbiam. Jadam co prawda tylko to czerwone - żytnie, bo z sezamem nie próbowałam. Nie mam problemu z kupnem. Jestem z Rawy Mazowieckiej.

Gość gość
U mnie też nie ma, a objeździłam wszystkie markety Biedronki w mieście i dziwni mnie to ze w każdym nie ma. Bardzo mi smakowało i było pyszne jadłam czerwone żytnie i niebieskie z sezamem. Mam nadzieje że się pojawi.

:-) Niezła reklama, teraz dziewczyny, które to przeczytają będą sprawdzały w swoich Biedronkach i pewnie część z nich kupi ten bezwartościowy, przemysłowy pseudo chleb. Niestety chlebek jest śmieciowy i nikt kto dba o swoje zdrowie, nie powinien się do niego zbliżać, nie mówiąc o jedzeniu. Just fit - żytni, woda, mąka żytnia, (w tym mąka żytnia razowa 18%) ziarno żyta, siemię lniane, ziarno słonecznika 6,5%, sól, drożdże, ocet, ekstrat słodowy ciemny, ekstrat słodowy jasny, kwas cytrynowy. Sfermentowane na drożdżach zboże polane octem i doprawione słodem dla koloru - samo "zdrowie".

Gość gość
czytać skład i się dopiero zastanawiać .. gowork.pl/opinie_czytaj,4687