Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1213

pomozcie. prosze.

Polecane posty

Gość madzia1213

madzia1213 Witam wszystkie kafeterianki. Prosze was o pomoc, bo szczerze mówiac kompletnie nie wiem co zrobic. Bylam z chłopakiem, ktory po jakims czasie okazal sie strasznym draniem, niestety zaszlam z nim w ciaze. Wszystko nie byłoby takie skomplikowane, gdyby nie to ze poznalam innego chłopaka. Wszystko sie układa, zakochałam sie strasznie, wiem ze on tez mnie kocha, ale nie powiedziałam mu jednej rzeczy.. no własnie, ze jestem w ciazy. Kompletnie nie wiem jak to zrobic, boje sie ze nigdy wiecej sie do mnie nie odezwie, ze to zatailam.. chcial ze mna byc juz od poczatku, spodobalam mu sie i rozmawialismy o tym, tlumaczylam mu ze mi tez sie podoba, ale chce zaczekac do czasu az bardziej go poznam, jednak w glowie mialam mysl, ze jak bede z nim w zwiazku a nie poowiem o ciazy bedzie jeszcze gorzej.. no i wyszlo, chwila slabosci, lekka klotnia ze ja go nie kocham i zgodzilam sie na bycie z nim.. od 24 czerwca jestem w zwiazku z facetem, ktory nie wie ze jestem w ciazy.. CO ROBIĆ, POMÓŻCIE DZIEWCZYNY BO CHYBA ZWARIUJE.

Gość przerazzonaa:(
a ktoren to tydz miesiac ciazy? powiedz mu!! jak najszybciej

a ktoren to tydz miesiac ciazy? powiedz mu!! jak najszybciej

Gość madzia1213
11 tydzien juz :(

to na co ty czekASZ az brzuch ci wyjdzie im szybciej mu powiesz tym lepiej!!

Od 24 czerwca jesteś z facetem hmmm albo się nie wyspałam albo żyjemy w dwóch róznych strefach czasowych. Nie mów mu nic, moze nie zauważy?

Gość madzia1213
przepraszam to chyba ja jestem niewyspana, 24 maj. Jasne, nie zauwazy ze bede miec brzuch, ze bedzie dziecko, wcale. eh. chcialabym zeby tak bylo.

Gość madzia1213
ja wiem ze musze mu o tym powiedziec, ale jak to zrobic?

Gość madzia1213
ja wiem ze musze mu o tym powiedziec, ale jak to zrobic?

Gość gość
Trzeba było się z nim przespać na początku znajomości i mówić że to jego !!!!! A tak na serio to nie wiem-może powiedz że się dopiero dowiedziałaś .I nie myśl za dużo jak to powiedzieć bo z takiego myślenia nic dobrego nie wychodzi.Po prostu weź go na stronę i powiedz tak po prostu.Innej opcji nie ma

Gość gość
czym szybciej powiesz mu o ciąży tym lepiej. Z czasem i Tobie będzie coraz trudniej - a on przeciez bedzie widział brzuch i może Ci tego nie wybaczyć, a teraz jeszcze jest szansa. Chociaz ni wiaodmo czy będzie chciał byc z kobieta w ciązy ale np. moja koleznaka poznała swojego męza obecnego gdy była w ciązy z innym

Gość madzia1213
oby przyjal to, zdaje sobie sprawe z tego ze przez jakis czas na pewno sie nie odezwe. mam zamiar powiedziec mu dzis na spotkaniu.

No chyba innego wyjścia jak powiedzieć prawdę to nie ma... Ajjj no będzie to trudne ale im dłużej będziesz zwlekać tym gorzej. Trzymam kciuki.!!

Gość madzia1213
oby przyjal to, zdaje sobie sprawe z tego ze przez jakis czas na pewno sie nie odezwie. mam zamiar powiedziec mu dzis na spotkaniu.