Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna21Kow

Dobór dodatków do sukienki

Polecane posty

Gość Anna21Kow

Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy w doborze dodatków do sukienki m.in. butów, biżuterii. Wesele będzie w sierpniu wiec liczę na pogodę. Z góry dziękuje za stylizacje :) Pozdrawiam Ania. http://allegro.pl/1507-romantyczna-sukienka-szyfon-wesele-maxi-u-i3265207507.html Wybrałam sukienke koloru czerwonego. Mam 160cm wzrostu brązowo rude włosy farbowane.

Gość gość
Ja bym dobrala dodatki w kolorach czarnym i złotym.

Gość szarak123
wow, ale tanio! ja bym do tej czerwieni dodała niebieskie dodatki, dla kontrastu, a na szyję zamiast naszyjnika, taki kołnierzyk biżuteryjny, jak z tej strony: www.skarbyzestrychu.pl/sklep.php ten niebieski, gęsto haftowany cekinami i koralikami, będzie bardzo niebanalnie

Gość szarak123
hihi, ale za to sukienka tania to wychodzi na jedno :)

Gość szarak123
nie no, ale tak na serio to co myślisz o dodatkach w kolorze tego niebieskiego kołnierzyka. sukienka jest właściwie taka malinowa, a ten niebieski taki pomiędzy błękitem a kobaltem. Zawsze mi się podobało takie połączenie, tak jak napisałam wcześniej jest niebanalne, bo czerwony plus czarny albo np. złoty to już takie oklepane...

Gość gość
Masz racje z tym złotem i czernią.... przeżytek. co do kołnierzyka, wolałabym coś delikatnego. A jakie buty są jakieś propozycje?

Gość gość
Masz racje z tym złotem i czernią.... przeżytek. co do kołnierzyka, wolałabym coś delikatnego. A jakie buty są jakieś propozycje?

Gość gość
szczerze to nie założyłabym tej kiecki z chiny ludowe, nie kupuj jej, znajdź coś z klasą i ładniejszego. Jeśli już ją masz to myślę, że taki jak to nazywasz kołnierz będzie ok, ale postawiłabym na jakieś bardziej stonowane kolory typu srebro, złoto, czarny. Niebieski z malinowym przy takim kroju sukienki będzie zbyt krzykliwy. Chyba że masz 50 lat i Twój styl jest taki bardziej na "bogato"

Nie, mam 21 lat jakie 50:) Sukienkę już mam wiec nie kupie nic innego:)Po prostu mi sie podoba:)

Gość gość
lepiej w oklepanej czerni i złocie ale z klasa, niż w takim tandetnym kołnierzyku, bo moda :D hah

Gość gość
I jeszcze ten niebieski... jak już to granatowy, generalnie na ślub nie wypada się ubierać w takie krzykliwe kolory.