Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka w paski

moja depresja

Polecane posty

Gość sukienka w paski

nie mogę juz dłużej, przesłania mi cały świat, cholerna przyjaciółka depresja

Gość ƸӜƷ.♥.ƸӜƷ
World Federation of Mental Health - na zaburzenia psychiczne cierpi prawie 12 procent światowej populacji. a to tylko ci, którzy sa gdzieś wynotowania. dodaj do tego, tych, którzy sie nie leczą ze wstydu i tych, którzy sa w takim stanie, że nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że potrzebuja leczenia.

Gość też depresja
Chyba niestety też mam ten problem. Wyczerpałam "tematy" na terapiach, wydaje mi się, że doszłam do ściany, że wszystko przerobiłam i nic się nie zmienia (na terapie, indywidualne i grupowe warsztaty, chodziłam z przerwami na przestrzeni kilku lat). Ostatnio poszłam do psychiatry, dał mi antydepresant, jednak sama odstawiłam go po jakimś czasie, nie najlepiej się na nim czułam, poza tym musiałam dziwnie wyglądać, bo w pracy ludzie na mnie dziwnie reagowali, a ja na za małej przestrzeni z kilkoma osobami pracuję, żeby takie dziwne zachowanie przeszło niezauważone. Jestem w impasie. Nie chcę truć się chemią, ale nie wiem co robić, żeby poprawić swój stan. Staję się warzywkiem, nic mnie nie obchodzi.