Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kate Winslet w 3. ciąży w wieku 37 lat

Polecane posty

Gość gość

Wiele z was mówi, że po 30tce to już nie warto albo niemożliwe - jak myślicie, korzystała z in vitro?

Gość gość
niemozliwe lub ciezko o dziecko jak to jest pierwsze.A to przeciez jej 3cie.

Gość gość
Ale nie rozumiem - jakie to ma znaczenie czy pierwsze czy trzecie?

Gość gość
Ma to ogromne znaczenie, poczytaj sobie.

Gość gość
Gdzie mam sobie o tym poczytać ??

Gość a w jaki sposób
a dlaczego od razu in vitro, ja mam 36 lat i rodzę za kilka miesięcy

Gość gość
37 lat jak najbardziej naturalnie sie zachodzi

Gość no tak,dla gowniazerii
Z gimnazjum i 20latek zaliczajacych wpadke to 37latka jest staruszka niezdolna do rozmnazania...

są kobiety, które nie mogą miec dzieci w wieku 20 lat, są takie, które moga zajść i urodzić i z piątym krzyżykiem na karku - wszystko zależy - widac Kate jest zdrowa i wszystkiego najlepszego dla niej:)

Gość gość
ja mam 34 rodze za klka miesiecy to moja pierwsza dzidzia,nie wiem skad poglady ,ze po 30stce to juz ciezko o dziecko. Jedyne co moze byc prawda to ,ze po 35 roku zycia wzrasta ryzyko komplikacji podczas ciazy,co nie znaczy ,ze kazda je ma.

Gość gość
ja mysle, ze naturalnie, tym bardziej ze to 3 dziecko. Moja kolezanka z pracy urodzila pierwsze krotko po czterdziestce a drugie rok pozniej (poczecie jak najbardziej naturalne)

Gość gość
a moze bardziej zastanowcie sie czy Halle Berry zaszla naturalnie w wieku 46 lat????Bo ta twierdzi,ze to mila niespodzianka dla niej, co tez moze byc prawda! Ech przestance pewnie ,ze kobiety po 30stce sa przeciez jak najbardziej plodne!

Gość riddi
to po 30-stce już in vitro? HA! uśmiałam się ja mam prawie 30 i wystarczył moment pewnej nocy.

No po prostu genialne! Czyli po 30-stce to juz tylko ziemią się nacierać i kupować miejsce na cmentarzu:) Ja w sierpniu kończę 33 lata i własnie jestem w 7 miesiącu pierwszej ciąży - sukces w 2 miesiącu miłych starań. Ciąża przebiega świetnie, normalnie pracuję, bawię się i cieszę życiem. Oprócz rosnącego brzuszka całkowity brak tych mniej przyjemnych objawów. Moja koleżanka urodziła w tym roku pierwsze dziecko w wieku 37 lat, zaszła od razu po rozpoczęciu prób. U niej również ciąża przebiegała znakomicie, a teraz jest tryskającą energią mamą. Przykłady mogłabym mnożyć i mnożyc... Chyba już najwyższy czas zmienić nastawienie, że w ciąże to tylko 20 lat, bo potem to już niemożliwe. Bujdy!

maja co nie ktore z was ze po 30tce nie mozna zajsc w ciaze???? :O za granica to normalna rzecz tylko w zacofanym kraju jakim jest Polska ludzie takie dziwne maja do tego podejscie a chodzby nawet in vitro to i co z tego? nie wazne czy natulranie czy in vitro ale człowieczek dzieki temu moze przyjsc na swiat glupie myslenie i tyle:O

Gość zajść po 30tce
Niech mi ktoś powie gdzie są jakieś wyniki badań, że łatwiej jest zaciążyć po 30stce jeśli to kolejna ciąża a nie pierwsza.

Gość gość
ale wy głupoty piszecie;) mam 39 lat i jestem w ciązy po raz 5 ;) wielkie mi osiagnięcie ,naprawdę

Gość gość
tez bym chciala wiedziec co to za roznica 1 czy 3 ciaza bo mam 35 lat, za rok wychodze za maz i po slubie chce sie starac o 1 dziecko

Gość gość
Ja zaszłam jak miałam 35 lat w 3 cyklu. Wystarczyło tylko ze wyznaczałam sobie owulację testerem na ślinę i kiedy się pojawiła to współżyliśmy.

Gość gość
Sorry ale jak urodziłam drugie dziecko mając 32 lata to na sali były same babki po 40 :) jeszcze się dziwiły że taka młoda a już ma dwójkę :)

Gość gość
Moja kolezanka urodzila pierwsze majac 39 lat 11 miesiecy ;) teraz dziecko ma poltora roku a ona jest w polowie drugiej ciazy. z kolei moja inna kolezanka pierwsza ciaze poronila w 4 miesiacu, miala wtedy 31 lat, po dwoch latach druga ciaza I musiala sporo lezec, ale szczesliwe zakonczenie; ja pierwsza ciaza w wieku 28 lat I teraz mam juz 13-latka w domu; druga ciaza 6 lat temu poroniona w 3 miesiacu.