Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 2 latka łazi ze smoczkiem

Polecane posty

Gość gość

I nie wiem jak jej go zabrać. Smoczka pozbyliśmy się jak córka skończyła rok. Obeszło się bez problemów, ale kilka tyg temu robiłam porządek w szufladach i córka mi pomagała i znalazła smoczek. Nie chce oddać. Cały dzień z nim chodzi, w nocy z nim śpi. Nie wkłada go do buzi tylko przypina sobie do bluzki i mówi ze jest dzidziusiem, ale boję się że może zacząć go jednak wkładać. W sumie w niczym to nie przeszkadza ale to jakaś obsesja bo ona bez tego smoczka nie chce się nigdzie ruszyć a ludzie dziwnie na nasz patrzą jak idzie z takim smokiem przypiętym do ubrania. Już wiele komentarzy na ten temat usłyszałam albo mówią do niej "a fe. Taka duża dziewczynka i z takim smokiem chodzi" Mała się wtedy mocno wścieka. Co robić z tym smoczkiem? Próbowałam odczepić smoczek z łańcuszka i przypiąć małego pluszaka ale był taki wrzask ze szok. Żałuje że nie wywaliłam wtedy tego smoka do kosza tylko schowałam.

Gość goscik
Poprostu zabierz jak nie będzie widziała i powiedz że się zgubił. Popłacze, popłacze i jej przejdzie. Nie wiem z czym wy się tak cackacie