Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwolniona z niewoli

Ostrzeżenie dla wszystkich kobiet! Moja historia

Polecane posty

Gość Uwolniona z niewoli

Byłam bita i poniżana przez 4 lata. Pracowałam w Bułgarii jako prostytutka. Zostawałam zmuszana do seksu i szprycowana narkotykami. Wyjechałam z Polski w 2009 roku. Poznałam mężczyznę który podawał się za kogoś kto może mi pomóc. Był przekonujący i bardzo uprzejmy. Kupił mi nawet bilet do Włoch. Miałam go przed sobą. Okazało się że to wszytko ukartował. Bilet choć w dwie strony to nawet za niego nie płacił. To była szajka mężczyzn zajmujących się hakowaniem. Skupywali bilety przez internet a ich ceny pokrywali przypadkowi ludzie. Oni na tym zarabiali a ja byłam " dodatkowym bonusem ". Spotakliśmy się na lotnisku. Miał czapkę z daszkiem i ciemne okulary. Ubrany był na sportowo. Dokładnie tak go sobie wyobrażałam , skoro lecimy do Włoszech. Ale już na lotnisku coś mi nie pasowało. Moje bagaże zabrał jakiś mężczyzna. Mówil że to taksówkarz a przed odprawą są jeszcze dwie gdziny to zabierze mnie na miasto. Tam mieliśmy tylko wypić kawę i zjeść coś. Byłam naiwna. Skąd mogłam wiedzieć. Kiedy weszłam do taksówki niewiele pamiętam. Chyba rozpylili tam jakiś gaz. Pamiętałam jedynie że sie szarpałam. Potem obudziłam się w ciemnym miejscu. Kilka godzin później okazało się że był to bagażnik. Wiem że dawali w łapę straży granicznej. Jeden nawet się ze mną witał. Śmiał się i dotykał wszędzie. To były początki mojego upokorzenia. Nie będę opisywać więcej. Wyrwałam się kilka miesięcy temu. Zostałam uwolniona ja i wiele innych dziewczyn. Były to przede wszystkim Polki , rosjanki , ukrainki. Moi oprawcy są już w więzieniu a ja z rodziną w domu. Zaginęłam ale odnalazłam się. Matka i ojciec wciąż nie mogą uiwerzyć. Pochowali mnie myślą , a teraz płaczą ze szczęścia. Jesteśmy już razem i jest cudownie. Ale to przez co przeszłam... Prośba do was kobiety. Jeżeli chcecie uniknąć piekła w jakim ja byłam unikajcie znajomości online. Ja poznałam go przez te forum. Teraz wchodzę tu i szukam podobnych. Nie chcę by przytrafił się wam taki los jak niegdyś mnie.

Gość LadyMan
szkoda że ja jestem tak naiwna i łykam wszystko co jakiś przygłup nabazgroli w ramach wolnych mocy przerobowych,no ale inteligencją nie grzesze,ładna tez nie jestem a jakos czas trzeba zabić

Gość cccccccccccccccccccc
wspolczuje a ja pzoanalm ostatnio facete przez net i zastanawiam sie cyz sie z nim nie spotkac

Gość gigi gigi
skupywali bilet, lecimy do Włoszech xxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha! niemmmmmmmogę!

Gość Uwolniona z niewoli
co w tym smiesznego? skupywali bilety,bo to byli hobbysci,pózniej wymieniali sie nimi na forach,albo wieszali na słomianke w domu

Gość Uwolniona z niewoli
teraz mam trochę wiecej czasu i tez skupuje bilety,tylko ze kinowe i wklejam je do zeszytu

Gość Uwolniona z niewoli
dziewczyny lubicie facetów w czapkach,ubranych na sportowo? bo ja uwielbiam,a ja jeszcze maja jakies hobby to normalnie wymiekam

Gość gość
Idioci nie wiecie jak działają hakerzy ? Mogą was też oskubać. Wykupią bilet za wsze pieniądze przez neta i zobaczymy jak wam będzie do śmiechu. Program MIRC w tym pomaga

Gość Uwolniona z niewoli
w półświatku bułgarskich prostytutek miałam ksywe-bileterka podaje jakby ktoś kiedyś zabłądził w tamte rejony to moze się na mnie powołać

Gość gość
Po co to robisz podszywie ? Dziewczyna miała problem a Ty ja wysmiewasz . A mzoe to Ty jesteś takim typem. Tu juz jeden sie krecil xxxyzxxx czy jakos tak. A mzoe to Ty ?

Gość Uwolniona z niewoli
moze ktoś chętny na wymianę biletów?

Gość to tylko polsza
tak to jest jak sie jedzie gdzie sie nie zna jezyka,choc podstawowo... potem sie nie dziw ze zerujesz na lasce innych...

Tak porywam do cyrku a tam moje małpy bydgoszczanin i Wolsztyn się zabawiaja:D

Gość gość
podnosze, bo naiwnych kobiet nie brakuje

Gość 3bombowa
Ładne opowiadanie autorko- gratuluję bujnej wyobraźni !

Gość gość
mądrych i inteligentnych kobiet ostrzegac nie musisz, ostrzegaj sobie takie polglowki naiwne jak Ty sama

Gość zaspokajacz panien.
To był supergaz ten rozpylony w taksówce bo działał tylko na nią a na taksówkarza i innych nie ale durnota :-)

Gość gość
koszmar