Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich tuszo do rzes uzywacie

Polecane posty

Gość gość

Ja czesto uzywalam z avonu super full, raczej nie stac mnie na drogie kosmetyki wiec kupuje tusze tak w granicach 20 zl najlepiej 15, 16. Niestety teraz mam niezbyt dobry kontakt z dziewczyna u ktorej zamawialam a po drugie nie chce mi sie bawi w zamawianie jak moge kupic cos fajnego w drogerii a avon to przeciez nie idealna firma. Co mozecie polecic nie drogiego a zarazem w miare dobrego. Odrazu mowie ze lubie cienkie szczoteczki:P

Gość 88filigranowa88
Avon jest do niczego - wszystko z avonu jest beeee. Polecam tusz z marizy 3D oraz Max Factor, False Lash Effect Masca . Ten drugi jest po prostu rewelacyjny

Gość gość
No nie watpie moze jest dobry ale kosztuje 60 zl:( a szczoteczka gruba. na ile wogole wam starczaja tusze bo ja mam wrazenie ze ostatnio mi jakos na krotko:p

Gość gość
A jesli chodzi o ten avon to jest tez druga sprawa ze wiekszosc tuszy z tej firmy ma jakies 7 czy 8ml a z innych nawet 12 lub 10

Gość gość
Polecam tusz Wibo albo Miss Sporty - oba sa w zoltym opakowaniu. Sa taniutkie i rewelacyjne. Zawsze kupowalam te drozsze, 60-100 zl, az w koncu opinie z wizazu mnie sklonily do wyprobowania tego taniego. Moja siostra tez sie przerzucila na ten zolty. Naprawde polecam.

Gość gość
maybelinne espress volumen z taka zaokraglona szczoteczka, goraco polecam :)