Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE JEST WASZE ŻYCIE..?

Polecane posty

Gość gość

Co robicie oprócz szkoły/pracy/uczelni? Macie hobby? Macie co robić po szkole/pracy/uczelni?

Gość gość
?:(

Gość ja mam co robić, ale
nic nie robię, bo mi się nie chce

Gość gość
a ja nie wiem co ze sobą zrobić:( nie mam nikogo ..nic :(

Gość gość
moje życie jest nudne, nie mam faceta, znajomych , żadnych pasji, nie chodzę na kręgle, do kina, na imprezy bo nie bardzo mam z kim...

Gość gość
ja mam tylko komputer..

Gość gość
goowno cie obchodzi moje życie, nie twój zasrany interes.

Gość ja mam co robić, ale
musisz przestać uzależniać swoje szczęście od bycia z kimś, nie jest dobrze tak to uwarunkowywać trzeba żyć wśród ludzi, ale nie można być ich zakładnikiem

" musisz przestać uzależniać swoje szczęście od bycia z kimś, nie jest dobrze tak to uwarunkowywać trzeba żyć wśród ludzi, ale nie można być ich zakładnikiem " polać za ten komentarz, tylko że na kafe ta prosta prawda nie dociera

Gość gość
ja mam pasje ulubione hobby tylko w miejscu w którym obecnie zamieszkuję nie da się na tyle je rozwijać na ile bym chciała. Rodzina daleko znajomi również ....mam nadzieję że już nie długo stąd się wyniosę zanim całkiem nie oszaleję ;)

Gość gość
ci co potrafią funkcjonować w całkowitej samotności i nie brakuje im ludzi, na pewno nie są normalni.

Gość gość
chociaż na pewno też zalewają samotność alkoholem ("polać mu")

Gość gość
ale nie uzależniam swojego szczescia od bycia z kims.. Ja po prostu chciałabym być cześcią czegoś.. Ale ja po prostu nie pasuje do ludzi, swiata, zycia.. W*****a mnie to, ze teraz trzeba jarac/ chlać i imprezować żeby być "kimś", zeby inni cie lubili.. A poza tym to każdy kogoś ma.. ma do kogo gębe otworzyć i w ogole.. I zreszta jak nie masz nikogo/ znajomych/ przyjaciół to jesteś dla innych frajerem..

"ci co potrafią funkcjonować w całkowitej samotności i nie brakuje im ludzi, na pewno nie są normalni. " o nie:O i co teraz? nie zostaną zaakceptowani przez kafe. pl 😭

ja się rozchorowałam przez udawanie, że pasuję do świata. za dużo kłamstw i intryg. wolę teraz wyrażać siebie, nawet kosztem samotności.

Gość gość
jesli czlowiek od dłuzszego czasu wiekszosc dni spedza sam.. to sie ppo rpsotu przyzwyczaja do tej samotnosci... do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic..

Gość gość
18:50 - ok, z tym sie zgodzę.

Gość gość
prawda z tym przyzwyczajeniem... Sama sie przyzwyczailam i teraz nie wiem jak z tego wyjść. Nie potrafie nawiązywac kontaktów, nuży mnie udawanie zainteresowanej czymkolwiek. Jestem osoba która potrzebowalabym przyjaciółki która byłaby taka sama jak ja, a wokól wszyscy patrzą tylko na swoje pupska. przez to wybrałam ta samotność choć wcale nie jest z nią łatwo

Gość gossc
dokladnie.. Ja wlasciwie przeszlam samotnie cale dorastanie wlasciwie przez matke alkoholiczke wyzywajaca mnie co chwile..siedzialam w pokoju, wstydzilam sie zapraszac kolezanki.. potem zaczelam wstydzic sie wychodzic z domu, potem zaczelam wstydzic sie ludzi.. a teraz to juz w ogole masakra..nie umiem rozmawiac.. nawiazywac kontaktow.. boje sie ludzi, boje sie ich rozczarowac ..