Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były słynny Polski tenisista umawiał bogaczy z młodymi dziewczynami!

Polecane posty

Gość gość

W celach wiadomych: padł on ofiarą dziennikarskiej prowokacji "wprost" dziennikarka zadzwoniła że jest zainteresowana spotkaniem tenisista obiecał jej spotkanie w galerii z bogaczem z Nowego Yorku.

Gość gość
no cóz...tenisista też człowiek

Gość gość
SLUSZNA UWAGA PANI 'OSTRA'

Gość gość
jaki tenisista?

Gość gość
a jakiego znasz polskiego bylego slynnego tenisiste? bo mnie sie nasuwa tylko jeden, Wojciech F.

Gość znowu 10 osób, cholera
odwrotnie szukał młodym dziewczynom które same o to proszą sponsorów :D też mi afera przecież wiekszośc modelek tak żyje człowiek miał dobre serce po prostu :D :D :D takiej brzyduli jak Malwina to myślę że nie tak łatwo znaleźć milionera :D jego życie jego sprawa kiedyś rzetelne gazety robią z tego aferę. przestępstwa nie popełnił bo kasy nie brał. pewnei żona z którą się rozwodzi podpuchę zrobiła aby więcej kasiory wydrzeć a ludzie się podniecają bardziej niż gdyby polak w finale wimbledonu zagrał.

Gość gość
komu przeszkadza fibak ? komu ? masakra dziej się w tym kraju , poznawał ludzi , to nazywa się SWATKA a nie jak piszą barany sex afera malina to k***a która powinna płacić odszkodowanie za celowe niszczenie uczciwego człowieka

ten stary pierdziel wcześniej "znajdował" "kolegów" takim modelkom jak claudia schiffer czy jest przyjacielem takich "miłośników" kobiecego i dziecięcego piękna jak de niro czy polanski wiec w tej branży ten pierdziel to wg prasy światowa ekstraklasa :D myślicie że na świecie to go znają bo 30 lat temu dorbze grał w tenisa :D

no jak komu żonie przecież to ona ma w tym interes. dziennikarka chciała zaistnieć to poszła się dwukrotnie całować ze starym prykiem i myśli że karierę zrobi :D może i zrobi ale raczej nie w prasie tylko jak jej ktoś inny przyjaciela znajdzie. nawet urban nie był tak durny aby ten artykuł publikować a wprost się połasiło.

Gość gość
słynny penisista xd powinien tak się nazywać

Gość co za popierdoleni
nie masz zajęcia jedna z drugą? kłapiesz ta morda w leo i prawo spojrz na siebie,nic soba nie reprezentujesz jakie gnidy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co za popierdoleni
mnie poznał z właścicielem kebabu, zaliczyłam egzotyczną przygodę, erotyczna przygodę, biedaki !

Gość gość
hahaha nie dość że był alfonsem, to jeszcze chciał wręczyc łapówke naczelnemu Wprost w zamian za rezygnacje z artykułu :D ale wtopa:D:D:D

nie proponował mu łapówki tylko że będzie do dyspozycji bardziej niż zwykle może jakiś wywiad przeprowadzić itd. bo ta sprawa teraz mu w rozprawie rozwodowej zaszkodzi i on prawa nie złamał tylko tłumaczył się że jest taki "pomocny" :D i że to jego prywatne brudy nie jest politykiem,urzędnikiem etc. czytajcie całe artykuły a nie tylko skróty :D ja tam błaganie widziałem w tym nagraniu a nie łapówkę.

Gość gość
to może ty czytaj do końca? jasno i wyraźnie mowił o pieniądzach

Gość gość
stary dziad obleśny, dobrze mu tak !

to może ty czytaj do końca? jasno i wyraźnie mowił o pieniądzach>>>nie. przeczytaj pełen artykuł a nie reklamę na stronie w wersji papierowej jest całą rozmowa. "ale ludzie mowia duzo gorsze rzeczy,uzywaja okropnych slow w rozmowach prywatnych. jak nie wiedza ze sa nagrywani.no co ja moge zrobic zeby pan? co zaproponowac? cokolwiek pan chce , jakikolwiek inny material , nie wiem moze sie okaze ze moge zaproponowac swiat tenisowy, swiat artystyczny,wspolprace, wszystko. moze pan przemysli panie sylkwestrze.zawsz ebylem gotow a teraz bede bardziej.moge jakeis specjalne rzeczy robic, moge miec jakas kolumne nie bede pobierac.... naprawde bym prosil zeby pan to zrozumial ze juz teraz przechodze przez rozwod i mam wszystko pod gorke.wie pan mam trzy corki, no nie jest to przyjemne. wiec jezeli moge pana prosic. latkkowski- odpowiem za godzine ... ja naprawde stane na glowie... a czy jest taka mozliwosc ze dziennikarki pojda z tym do innego pisma latkowski - zawsze jest taka mozliwosc no tak ...moga isc do super ekspresu na przyklad. a to sa dzeinnikarki ... nie wiem czy one chca to jako dziennikarki czy to sa osoby ktore chca za to pieniadze ? latkowski - dziennikarka zawsze dostaje honorarium nie no rozumiem bo to jest dziennikarka tak ? latkowski- tak dziennikarka panie sylwestrze nie wiem na co moge liczyc na jakis pana cien czlowieczenstwa i jakiejs sympatii w moja strone na pewno wszystklo to bedzie niesmaczne dla wprost i dla mnie... ja ze swojej strony zapewniam wspolprace na wszystkich frontach,jakies materialy nie wiem wyjatkowe nie wiem co pan zamowi,moge przeprowadzac wykladydla was,naprawde sie wysile.... gdzie tu widzisz lapowke ? bo ja widze zdesperowanego czlowieka. o pieniadzach jest mowa w jednym akapicie i on nie proponuje lapowki a pyta czy one to dla kasy zrobily czy chca za to kase w sensie sprzedac ten material do gazety czy to dziennikarki sa. proponuej mu wszytsko ale nie przekupuje go pieniedzmi bo nie ma ani slowa ze zaplaci zeby to nie poszlo tylko ze zrobi wywiady i co zechce.

Gość gość
a czym sie rozni lapowka za pieniadze od tej za cokolwiek innego? za wszystko co zechce? :o