Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfddfsfddfsfdsdfs

Dziwna sytuacja dzisiaj

Polecane posty

Gość fdfddfsfddfsfdsdfs

Miałam dzisiaj zajęcia wychowania fizycznego (na studiach), na boisku obok chłopcy grali w kosza. Ich wuefistka przechodząc przez nasze boisko powiedziała, że "podobam się jej chłopcom". Od razu pomyślałam, że na zasadzie "jaj", i słusznie: potem, gdy trafiłam w bramkę bili brawo, coś tam do mnie mówili, to samo po wf, "gratulowali" strzału i powiedzieli, że szkoda, że dopiero teraz się poznaliśmy (czy coś takiego) :O To mi przypomniało czasy liceum (byłam wtedy takim chuchrem), gdzie też nie byłam traktowana poważnie. To samo tu, dlaczego akurat mnie wzięli na celownik? Innym takie sytuacje się nie przydarzają. A myślałam, że pracując i studiując na IV roku jestem traktowana poważniej :O

Gość fdfddfsfddfsfdsdfs
up

Gość 2345678765432
ale pustka w glowie pozostala:)

Gość fdfddfsfddfsfdsdfs
Jestem dość wrażliwa.

Gość fantastyczny temat!!
Nie wrażliwa tylko nadwrażliwa, niepewna siebie plus mały uraz z poprzednich lat. Nie rozkminiaj koleżanko, tylko daj sobie spokój i nie myśl o tym. Jak się to powtórzy przypatrz się sytuacji i będziesz wiedziała co jest grane. Swoją drogą to masz "straszne" problemy - ja takimi rzeczami bym się nie przejmowała w ogóle - jest tyle ważniejszych spraw na głowie...

Gość fdfddfsfddfsfdsdfs
Mam ważniejsze sprawy na głowie a mimo to dziwnie czuję się po tej sytuacji. Tak jak pisałam, innym coś takiego się nie przytrafia

Gość fantastyczny temat!!
Jedni chorują inni nie, jedni potrafią chiński inni nie. Wybacz ale piszesz jak niedojrzała osoba. Chcesz to patrz dalej na innych i się przejmuj. Powodzenia

Gość facet za granica
autorko, wnioskuje ze nie masz faceta?