Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzaleznilem sie od czytania bloga Pani Czkawki!

Polecane posty

Gość gość
czekolady po? chcesz zasugerować,iż jesteś honorowym dawcą krwi? :classic_cool: ja oddałam spontanicznie na potrzeby badania :P które jest elementem dalszych badań 😭 podobno bolesnych :O miejmy nadzieję, wykryją guza i zdechnę a rodzice pozwolą mi rzucić studia :D

Gość strażnik Mostu Poniatowskiego
oddawalem tylko 2 razy :classic_cool: w 3 klasie liceum i prawie rok temu :classic_cool: teraz nie mam czasu, a punkt krwiodawstwa jest gdzies daleko :classic_cool: a na potrzeby badan oddawalem juz tyle razy, ze nawet tego nie zlicze :D a czemu chcesz rzucac studia na ostatnim roku? :classic_cool:

Gość gość
za 9 godzin bedzie rowno 14 dni od wystawienia bana :D :O podpadłam :( ale nie wiem czym....:classic_cool: CMM nic nie wiedział o chorobie tamtego gościa, do ostatniej chwili siedzielismy jak na szpilkach i gdy minął akademicki kwadrans kamień spadł nam z serc :classic_cool: a już kombinowaliśmy przeróżniaste wymówki :D

pewnie przez prowokacje, podszywy i inne tego typu sprawy :classic_cool: a moze tylko sprawial pozory, ze nie wiedzial? :classic_cool: a tak naprawde sledzil go po nocach, studiowal jego nawyki i czekal na okazje :classic_cool: mi juz od poczatku liceum nie chce sie wymyslac wymowek, bo i tak wiadomo co tak naprawde bylo przyczyna :D

Gość gość
studia jakoś nie są moją pasją... :O wszystko jest do bani 😭 jestem ciągle śpiąca i ciągle niewyspana :(

Gość gość
oo wydawało mi się,że ten temat zniknął (nie wyświetlał się na 1 i 2 stronie głownej ) a tu nagle pojawił się :D to ładnie z tym oddawaniem krwi :) naprawdę trudno uwierzyć w to :classic_cool: jaki kafeteriusz robi coś dobrego dla innych ? :D

Gość gość
nie ja jedna sie tu podszywam :P a prowokacje starałam się zakładać zgodne z prawem :D a jedna byla nawet prorocza :D (z szafą - teraz znaleźli jakies bliźnięta za szafą) pamiętam,że jak założyłam tamten topik a potem usłyszałam sygnał policji i straży pożarnej pod blokiem to pomyślałam "bede miec klopoty" :D :D :O :D :D CMM bał sie tak samo jak ja :D teraz dopiero dociera do mnie to,że z nim współpracowałam :D teraz gdy już końcówka :D

mnie tez studia juz nudza :classic_cool: chyba nie moglem wybrac gorszego kierunku, bo zupelnie nic mnie tu nie interesuje i srodowisko tych szczurkow jest zalosne :D pierwszy raz oddawalem zeby miec zwolnienie w szkole z calego dnia, a za drugim razem wyszlo jakos na spontanie :classic_cool: widocznie nie jestem 100% kafeteriuszem :D poza tym moje 0 Rh+ moze sie przydac wielu osobom skoro to tak popularna grupa krwi :D ale Ty pewnie odpowiadasz za podszywy pod prawika, a za to sa bany ( sam dostalem za to bana chbya z 8 razy) :D czytalas regulamin kafeterii ze zakladalas je zgodnie z nim? :D moze jestes jakims medium? :classic_cool:

Gość gość
a Ty co sądzisz o tych dzieciach? Pomyślałam,że wielu kafeterian dałoby się zamknąc gdzieś w mieszkaniu, z kompem i by ktoś im podawał żarcie i zmieniał pieluchy :O a może sie mylę? :classic_cool: tzn wiesz nie naruszałam jakichś praw... podszywałam pod prawika, głównie neutralne,kopie jego tematow typu nie jadłem od 24 godzin :D albo coś o promie do Norwegii :D nic zdrożnego :D mi akurat towarzystwo na studiach odpowiada :D głównie podrywacze i próżne lale (jak ja :D) zawsze możesz rzucić studia albo przenieść się na zaoczne a w tygodniu pracować jako mim :classic_cool:

Dobra, wrocilem ponownie :classic_cool: akurat pisalem z komorki i sralem jak sie rozladowala 😠 taki pech :classic_cool:

chyba nie ogarniam :classic_cool: o jakich dzieciach mowisz? :D mi juz od jakiegso czasu nie chce sie podszywac pod prawika :classic_cool: wypalil sie :( zawsze znajda sie inne ofiary :D srom do Norwegii i lowienie ryb z pokladu bylo dobre :D a u mnie wiekszosc to kujony i sztywniacy, ktorzy czytaja beznadziejne podreczniki 24/7, a na egzaminy chodza z ksiazkami autorstwa danego egzaminatora :D na szczescie jest mala grupka ludzi takich jak ja :classic_cool: juz mi szkoda straconego czasu i nie mam ochoty dodatkowo placic za edukacje tutaj :D pewnie ktoras modka miala Cie dosyc :classic_cool: ja dostawalem 3 dniowe piszac nawet neutralne albo pozytywne rzeczy pod nickiem prawika :D

Gość gość
niech zgadnę, to Ty pisałeś o zborze, żonie pastora, o reżyserskich wersjach jakichś filmów i te wszystkie ambitniejsze? :classic_cool: ciekawe swoją drogą ile osób się podszywało pod prawika i ile ze znanych... u mnie też są tacy wykładowcy co nakazują czytać własne książki :D straszne, zero skromności, a ja nie czytałam i zdałam ;D dobrze,że u mnie nie ma takich sztywniaków, a raczej są ale w mniejszości i są niezbyt lubiani. :)

Nie, ostatni raz bylem na forume wtedy gdy pisalismy w jakims temacie do 3 rano :classic_cool: Teraz nie mam czasu i ochoty zeby ciagnac prowokacje :classic_cool: w Polsce chyba wszedzie sa tacy :D ale nikt nie wymaga od studentow zeby przylazili z nowiutka ksiazka na egzamin tylko po to zeby sie podlizac :D ja tez nie czytam ksiazek, wystarcza mi same skrypty i notatki :classic_cool: a u mnie niestety sa w wiekszosci, ciagle dyskutuja o tym czego sie uczyli i ile oraz rzucaja jakimis sucharami o studentach i sesji :(

Gość gość
tamte podszywy były starsze znacznie, ale skoro nie pamietasz to widocznie ich nie zakładałes :P a jutro znowu nie masz szkoły? ja znowu sie nie wyspie 😭 i jeszcze tak mnie ta ręka boli :O szit i praca domowa nieodrobiona...wiesz,może towarzystwo na uczelni wstydliwe? rozruszaj ich jakoś :classic_cool: ja np. z cmmem nie gadam o niczym innym niz studia :D pewnie ma mnie za sztywniare :)

No niestety to nie bylo moje dzielo :classic_cool: Tak, ostatnie zajecia mialem tydzien temu :D Teraz jestem w trakcie sesji :classic_cool: W koncu bede mogl sobie pospac do 10 albo nawet! 11 :classic_cool: w poniedzialek i wtorek wstalem o 5:30, a dzisiaj o 8 wiec nalezy mi sie :( moze zle Ci igle wbila :classic_cool: mi kiedys nie trafila w zyle i przez 2 tyg. mialem wielkiego siniaka wokol miejsca uklucia :classic_cool: nie sa wstydliwi, sa po prostu sztywni i gadaliby jedynie o nauce, bo nic innego ich nie interesuje :D a na fb co jakis czas publikuja statusy jak to uczyli sie do 2 i nic nie umieja, a potem dostaja 4 albo 5 z egzaminu :D

Dobra, ja juz ide spac bo jestem prawie nieprzytomny, a do tego kafeteria ciagle zamula :classic_cool: Takze dobranoc, zdrowia, szczescia, pomyslnosci i wszystkiego najlepszego :D:D:classic_cool:

Gość gość
Napiszę tak.Uwielbiam blog pani czkawki i czytam go codziennie nawet jak nie ma nowych wpisów. Czytam go delikatnie przy tym pieszcząc swą męskość. Marzę o tym by wydmuchać panią pani czkawko w pisiunię. Zważywszy na to iż liczba pani fanów systematycznie rośnie proszę aby pani pozdrowiła ich w końcu wypinając swą soczystą i apetyczną pupkę do kamerki i puściła im na pozdrowienie przecudnego lukrowanego bączka.👄 Z poważaniem. Jeden ze stałych psychofanów.

Gość gość
a dzieki dzieki i wzajemnie, odpisze jutro na to, bo traz jestem przybita moją ręką jak i pracą domową 😭 :( szczęściarz z Ciebie, już sesja, wysypianie sie 😭 cholera z tym siniakiem to mnie wystraszyłeś :O ale nie bolało mnie jak sie wbijała, więc chyba? chyba nie poszło źle? ja po prostu mam mega niski próg bólu więc nawet jak gryzie mnie komar to mnie to boli jakby ktoś rozcinał mi skórę:O

Gość gość
gościu powyżej nie no masakra :P jestem poważną osobą :P i jestem porządna, żadnych bąków ani pipuń :D :D - czy mój komentarz znowu sie nie opublkował?! 😭

Gość Bandziorek....
Jedna chweczke!!!....spod pravika o promie do Norwegii i wedkowaniu pisalem ja!!!:o Pani Czkawko, to dla Pani 🌼

Gość gość
Bandziorku Ty sie tez podszywales? :-D no niezle.. ja z tym promem to kopiowalam. Fajnie to wymysliles :-)