Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasz też?

Mój chłopak nie chce...

Polecane posty

Gość Wasz też?

Kochać się ze mną oralnie. Twierdz, że moja c*pka ma ochydny smak. Co robić? Ktoś też ma ten problem? Może powinnam to sobie darować. :(

Gość igna
moze mowi tak na zarty? mhm A JESLI to prawda co mówi to moze kup sobie jakies mydło do higieny intymnej ;)

Gość Wasz też?
Problem w tym, że ja właśnie używam specjalne płyny. :(

Gość gość
chodzisz do ginekologa regularnie? calkiem mozliwe ze zlapalas jakas grzybice albo inne dziadostwo, to moze byc przyczyna tego smaku.

Gość gość
chodzisz do ginekologa regularnie? calkiem mozliwe ze zlapalas jakas grzybice albo inne dziadostwo, to moze byc przyczyna tego smaku.

Gość gość
to on chyba nie jest głodny sexu bo jak by był to by nie grymasił a c*pka przecież musi mieć jakiś smak

Gość Wasz też?
No właśnie nie chodzę i to chyba mój błąd. Muszę się udać. Chłopak twierdzi, że jest strasznie słona. :O

Gość gość
idz do lekarza. jezeli nie stwierdzi jakiegos zakazenia albo grzybicy to po prostu moze taka twoja uroda. ale proponuje porozmawiac z lekarzem o tym. moze ci cos poradzi.

Gość gość
idz do lekarza. jezeli nie stwierdzi jakiegos zakazenia albo grzybicy to po prostu moze taka twoja uroda. ale proponuje porozmawiac z lekarzem o tym. moze ci cos poradzi.

Gość gość

Gość memento mori
co to za facet... Ja uwielbiam pieścić oralnie moją żonę, jest tak pyszna.... soczysta... cudowna... nie wiem jak jest z innymi bo tylko jej robiłem i robię.... nie ukrywam że chciałbym spróbować jak smakuje inna, ale to moja kobieta wie i chce zaangażować trójkąt z drugą dziewczyną. Wie że mam taką fantazję a ja nie chcę robić czegoś bez udziału jej, ona tez fantazjuje o seksie z kobietą..