Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siergiej1990

osoby z pomorskiego

Polecane posty

czy są tutaj jakieś osoby z pomorskiego? myślę że fajnie by było gdyby powstały grupy osób z poszczególnych województw - poszukiwania byłyby łatwiejsze fajnie gdyby każdy napisał coś o sobie, ile ma lat, jakiej jest płci mniej więcej jak wygląda itp itd.

Gość zczecinianka
szczecin

ok więc zacznę od siebie jestem j.w. z woj.pomorskiego mam 23lata jestem myślę normalnym chłopakiem który ma 177cm wzrostu mówią że dobrze zbudowany chodź ja tak nie twierdzę he opalony gdyż lubię się opalać włosy ciemny blond po bokach obstrzyżony bez nasadki na górze krótkie włoski lekko postawione na żel dlaczego tutaj jestem aby poznać kogoś miłego i fajnego- tak po prostu ;-)

Gość gość
A ja jestem ;) I to ze stolicy ;p 28 ale wcale sie na tyle nie czuje ;D i nie wygladam, mowiac nie skromnie ;> nie jeden 22latek mogl by brac mnie za wzor ;D hehe

Gość gość
A ja jestem ;) I to ze stolicy ;p 28 ale wcale sie na tyle nie czuje ;D i nie wygladam, mowiac nie skromnie ;> nie jeden 22latek mogl by brac mnie za wzor ;D hehe

tylko dlaczego wpisują się tutaj osoby nie z pomorskiego? chodziło mi o stworzenie pewnej grupy TYLKO Z woj.pomorskiego by nie robić bałaganu

tylko dlaczego wpisują się tutaj osoby nie z pomorskiego? chodziło mi o stworzenie pewnej grupy TYLKO Z woj.pomorskiego by nie robić bałaganu

Gość gość
podbijam temat