Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez wlosy stracilam swoj urok

Polecane posty

Gość gość

Kiedys mialam dlugie I bylo mi lepiej teraz w krotkich wygladam nijako. Macie jakies pomysly jak z********ic fryzjerke bez sladow zbrodni? :-). A I co na szybszy porost wlosow waszym zdaniem I nie piszcie ze google bo 553754 stron sprawdzalam I p*****la tylko o jakichs tabletkach a ja chemii nie chce

Przed myciem nacieraj skórę głowy naftą kosmetyczną z olejkiem rycynowym. Co dwa tygodnie samym olejkiem. Sprawdzone

Gość Emilka213123
włosy można przedłużyć... a jesli nie chcesz to nie wiele można . olejki rycynowe , wszelkie ampułki z vichy itd może troche pomoga ,ale nie tak ,że będziesz miała za pare miesiecy dlugie wlosy...

Gość gość
kochana , chemia jest we wszystkim, nawet w kupie ktora wydaje sie byc naturalna...tak - ludzka wlasna kupa, wcieraj u nasady wlosa i zmywaj po kolo 2-3minutach

Gość Emilka213123
ale też przełużanie niszczy włosy... moja koleżanka przedłuzała taka nowoczesna metoda i jej sie i tak poniszczyły

Gość gość
- picie drożdzy - tabletki calcium pantothenicum - wcieranie olejkow indyjskich - sesa,khadi albo olejek rycynowy - wcierka do zrobienia samemu - z czosnku, cebuli, cos tam = eva robiła to miała przyrost 4cm/ miesiac - sok z jabłka i pietruszki - wcierki - jantar, seboradin niger - maseczki z jajka, olejku, drozdzy - zdrowe odżywanie jak najwiecej witamin i minerałow - nafta

Gość gość
zniszczone beda tylko koncowki do ktorych doczepisz wlosy.

Gość gość
kup sobie treskę np na allegro. Te lepsze monża kręcic, prostowac itd.

Gość gość
Nie dołuj się, może tylko tobie się wydaje, że wyglądasz źle. Spróbuj wykorzystać to, że masz krótkie włosy i pobaw się w różne fryzury, może znajdziesz coś fajnego. Idź do fryzjerki albo do wizażystki, i popróbuj różne ułożenia.

Gość gość
Dziekuje za rady, :-) I jeszcze co 3 dzien prostuje wlosy jak w kucyka nie zwiaze bo mam ni to proste ni to krecone... ale ZAWSZE koncowki wlosow przed prostowaniem smatuje takim czyms spdcjalnym juz nazwy zapomnialam, to moge prostowac!? Nawet mam specjalna prostownice zeby sie nie niszczyly ale ja sama nie wiem bo zdania sa podzielone... inni mowia ze co z tegp ze prosownica jak najb. Ok I ze smaruje wlosy jak sie beda kruszyc ale przeciez smaruje je zeby sie NIE kruszyly. Masakra z tymi wlosami, wydaje sie ze to blahy powod a co do czego to ...