Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona olgaaa

do mezczyzn czy ze mna mozna poczuc rozkosz?

Polecane posty

Gość wystraszona olgaaa

70kg/173 cm, mezczyzni czy z taka kobieta moze byc dobrze w lozku???

Gość wystraszona olgaaa
zaden sie nie wypowie??

Gość brzózzzka
tu nie ma mężczyzn

Gość wystraszona olgaaa
;) to prosze kobiety o podobnych wymiarach jak sie czujecie w sytuacjach intymnych???

Gość gość
ja moge sprobowac.moje gg 5365317

Gość gość
to nie ogłoszenie, tylko pytanie odnosnie doswiadczen z taka kobieta

Gość gość
lecz kompleksy laska. o co ci chodzi wogole? domyslac sie moge ze uwazasz ze masz pare kilo za duzo? czy ze za wysoka jestes? mielem rozne kobiety i puszyste i chude i z kazda bylo inaczej ale z kazda super. nie waga i wzrost a temperament sie liczy...

Gość gość
do tego co mial wiele kobiet- a miałes jakies b niskie? tak np 150 cm?

Gość gość
nie miałem wiele tylko różne ;) jest tu różnica. 150 dziewczyny nie miałem, byłem z dziewczyną koło 160. ja 180 i było ok :) nie myślcie o rozmiarach kobietki tylko by facet był w porządku. jak bedzie kochal to czy bedziesz garbata czy ciezsza lub duzo nizsza nie bedzie mialo ogromnego znaczenia. wiadomo czasem to nie wygodne ale nie jest sie z kims dla dopasowania wzrostem czy waga. a tym bardziej w łóżku...

Gość gość
no te b niskie czesto nie moga od tyłu, mnie tez czesto bolało, wiec ciekawa jestem jak u innych... niezupełnie to nie ma nzaczenia, ale moze to kwestia tez osoby i jej wymagań

Gość gość
ja mialem 3 kobiety, wszystkie drobniutkie, o rozmiarach XS albo S, leciutkie, najcięższa ważyła 52 kg przy wzroście 173 cm ... najlżejsza 42 kg przy 162cm, niestety to co sobą reprezntujesz nadaje sie dla fetyszystów :(

Gość gość
nie wiem, miałem nie jedną kobietę jak pisałem, nie tak wiele patrząc na swój wiek... dla mnie nie ma znaczenia waga i wzrost. musi być jakiś kontakt, więź, muszę się dobrze czuć i wtedy technika schodzi na boczny tor. poza tym wystarczy wyobraźnia i jeśli dziewczyna za niska by od tyłu to może wziąć poduchę pod kolanka jeśli na klęćząco albo ja niżej mogę stać no cholerka ruszyć głową trochę ;) a jak się nie da to sorrrrrry ale pozycji są setki a nie tylko 3... nie tak to inaczej a jak nie tak to na wznak i można się bawić :) a nie myśleć o wymiarach rozmiarach i wzrostach...

Gość gość
nie czytasz uwaznie, nie jestem za niska zeby to robic od tyłu, tylko po prostu mnie boli tego typu seks, na jezdzca to samo, jedynie klasyczna pozycja mnie nie boli

Gość gość
no to pofantazjować z innymi pozycjami. poza tym warto o tym wspomnieć ginowi, może układ dróg masz deczko inny. to się zdarza, znałem koleżankę taką co się skarżyła i gin jej powiedział że może mieć problemy bo jakoś tak ma troszkę inny układ ale nie tłumaczyła mi tego ;)

Gość gość
poza tym w tej pozycji właśnie wszystko inaczej jest ułożone niż w klasycznej. może też dlatego drobniejsze kobiety mają problem. trzeba próbować znaleźć złoty środek. by było przyjemnie i bez bóli.

Gość gość
od tyłu i na jezdzca głebiej wchodzi, słyszalam ze od tylu łatwiej zajsc w ciazę... niby mówia, że budowa u kazdego jest inna i nie zalezy od wzrostu, ale to chyba nie do końca prawda. Gin mi mówił, że niby wszystko jest ok, ale juz raz z tego forum słyszalam od jakiegos goscia co hm... miał spore doswiadczenie że te b niskie bolało od tyłu... potem zaraz jakaś laska co miała 158 napisała że to bzdury bo ja nic nie boli... tylko że to własnie kompletna róznica miec np. 150 a 158... no mniejsza z tym

Gość gość
specem nie jestem ale to raczej kwestia indywidualna... no i też zależy od partnera i jego długości ;) długi będzie uderzał w macicę. krótszy może nie. ale to ni zawsze o ten ból chodzi. czasem po prostu tak jest a dlaczego... pewnie jakieś powody są np taki układ, czesto mały wzrost tez wiąże sie z pewnymi utrudnieniami no ale czy warto sie tym zadreczac? jezeli masz partnera i to wam przeszkadza to trzeba szukac innych pozycji i zabaw. za duzo myslec o tym nie ma co bo to rodzi kompleksy a to moze juz zepsuc atmosfere w łożku do konca.

Gość marcin.misiek@op.pl
Moj ideal173cm 70kg: